Jump to content

HORVENN

Membru
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by HORVENN

  1. Salutare. Am si eu o intrebare cum as putea creea un dialog ceva de genu: new listitems[] = "Car 1\nCar 2\nCar 3\nCar 4\nCar 5"; ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_LIST,"Alege masina:",listitems,"Alege","Renunta"); si daca am cumparat car1 si car2 sa afiseze de exemplu (cumparat) iar la celalate sa ramana la fel ... cum as putea face ?:-? eu unu ma gandesc sa creez mai multe listitems si sa fac cu "format" dar nu stiu sigur daca este bine ... as dori si eu o parere daca stie cineva?
  2. @TzAkS: Puteati sa cereti totusi un cod ... m-am gandit ca este vreo problema din streamer ceva ce n-am facut eu bine. In fine ... am rezolvat, puteti da TC. Mersi oricum.
  3. chiar nu stie nimeni ?:)
  4. Folosesc o comanda CreateDynamic3DTextLabel si nu imi apare scrisul pe server. Am adaugat in server streamer-ul : http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 . Si am incercat mai multe streamere si tot n-a mers ... ce pot sa-i fac?
  5. le pun in gamemode dar la adaugarea obiectelor folsoesc CreateDynamicObject de la streamer... :|
  6. Salutare, am creeat un interior in MTA si am adaugat codurile in gamemode (folosesc streamer) si am facut comanda intrare/iesire si la intrare mai mereu cad in gol ... nu am gresit coordonatele ... este vorba de incarcarea obiectelor cred eu ..ce pot sa fac?
  7. nu am cumva vreo posibilitate sa vad macar linia sau un indiciu unde se afla acea greseala facuta de mine?
  8. Salutare ... am si eu o problema: Am server 0.3d WINDOWS si cand vreau sa compilez imi da don`t send. Ce sa-i fac sa mearga?
  9. este o mica-mare problema ... imi afiseaza mesajul acela de nenumarate ori ... cand serverul executa public HealthPlayer
  10. HORVENN

    Problema

    http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,4249.0.html Foloseste acest tutorial ... e cel mai simplu mod )
  11. ai compilat cu pawno si includele 0.3d?
  12. ti s-au incurcat id-urile masinilor ... cauta in gamemode asta: if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) si cauta acolo mesajele care le da la playeri cand se urca in masini si modifica id-ul .... succes
  13. Dar daca l-as adauga la public OnPlayerStateChange ? ar fi vreo diferenta?
  14. Multumesc. Dar eu il fac, dar serverul cand va fi pornit il va lua mereu la testat sau trebuie sa il pun la OnGameModeInit HealthPlayer(); si sa-i adaug un timer la public HealthPlayer(), astfel incat dupa 1 secunda sa faca iar verificarea?
  15. Salutare. As dori sa stiu si eu cum pot face o verificare pentru fiecare player daca are de exemplu 20 la viata sa-i spuna "Aproape esti pe moarte, mergi si mananca."? Va rog frumos sa ma ajute cineva )
  16. HORVENN

    Cum creez HQ

    Cu un simplu SEARCH puteai rezolva treaba singur. Uite aici: http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,2915.0.html
  17. Am rezolvat, nu mai am nevoie. puteti da TC :)
  18. da ,dar vreau sa se auda in jurul playerului, adica sa auda cei de langa el ) deci cum fac?
  19. Salutare, as dori sa stiu si eu cum pun muzica pe server dar sa se auda intr-o anumita zona sau sa se auda doar in jurul unui player cand acesta scrie o comanda ?
  20. chiar nu ma poate ajuta nimeni ?:|
  21. l-am scos, acelasi lucru imi spune ... vreau ca acelui Captured1 sai dau valoarea care o are in fisierul respectiv si dupa cu ajutorul lui Captured1 sa verific pentru a creea gang zone pe minimap.....cum trebuie sa-l definesc?:P
  22. am adaugat. daca nu adaugam aia imi dadea alta eroare , l-)
  23. compileaza cu pawno si includele de la 0.3d si poate o sa-ti mearga...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.