Jump to content

alin1996

Membru
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by alin1996

  1. Cum fac cand cineva omoara pe altcineva sa il trimita automat in puscarie si dupa 5 secunde sa te scoata automat!
  2. Salut am un GM di in gm acela e bagat sistemul ladmin dar am o problema nu se salveaza Bani si scorul Useri nu se salveaza in /ladmin/etc se salveaza direct in scriptfiles! si am incercat sa pun config de la "ladmin" in scriptfiles dar nu merge !! Nu stiu cum sa fac sa se salveze intr-un folder ladmin ,ca acuma se salveaza direct in scriptfiles numai useri! Hellp!!
  3. Salut am facut comanda /v si am bagat-o in sistemul de admin! Dar daca iau sistemul de VIP al lui xxSPEEDYxx mie comanda nu imi mai merge si am incercat mai multe FS cu comanda /v si nu au mers! Imi dati ideii de la ce sa fie?
  4. mie cand pornesc sv si acesez comenziile pt vip imi inchide sv!
  5. Am sistemul lui extreme si am drept decat la o casa cum fac sa am drept la mai multe case?
  6. Ba RoBeRto ceri warn dc ma faci prost!?
  7. Da dar eu ce am spus ca nu merge asa imi da 4 erori1
  8. deci eu trb sa adaug casele asa! Am folosit mai multe programe dar nu imi dadeau casele asa ! am incercat sa adaug coordonatele: si nu am stiut cum,m-am uitat si la tutoriale dar in cazul meu nu au fost Va rog ajutatima!
  9. Da il am si sau salvat akolo dar dupaia nu imi apar!Treb sa le bag undeva?
  10. Am o probelema la sistemul de case ,deci pun o casa la vanzare si ies dar nu se salveaza ce fac ? ajutatima!
  11. Nu imi raspunde nimeni ? pilz stiu ca uni dintre voi stiti! ,spunetimi si mie
  12. Am probat fara culori si mergea ,dar cu culori nu merge dc? Aici am scris acele coduri pt culori ex: {FFFFFF} [pawn]format(string,sizeof string ," {FFFFFF}Speed System\n Car Name: %s\nHealth: %.2f\nSpeed: %ikm/h", VehicleName[GetVehicleModel(vehicleid)-400], vhealth, floatround(PointToPoint, floatround_floor));[/pawn] si de la astea nu imi merge! ce sa fac?
  13. Salut am luat de la cineva un speedometer si am niste buguri la el!! deci cand merg cu masina speedometer-ul se mai intrerupe ,cand ma dau jos din masina si ma urc pe motocicleta nu imi mai apare dupaia daca las motocicleta si iau iar o masina nu mai apare de loc spedometer-ul! Va lasa si o imagine,ajutatima urgent! http://www.servimg.com/image_preview.php?i=291&u=16395088
  14. alin1996

    Problema amx

    Foloseste alt pawno!!
  15. alin1996

    Problema amx

    ma nush ca si la mn e tot la fel ajutatine!!! Va multumesc
  16. Salut ,vreau sa fac o comanda cand scri /ozn sa iti apara un corp in forma de farfurie si sa ai pe tine jetpack,deci jetpack-ul sa fie in farfurie si cand scri /ozn sa iti dea farfuria cu jetpack-ul in ea si cand apesi pe space zbori!
  17. Pai eu am un FS si acel speedometer de la DKR la-m scos
  18. Salut am luat de la cineva un speedometer si am niste buguri la el!! deci cand merg cu masina speedometer-ul se mai intrerupe ,cand ma dau jos din masina si ma urc pe motocicleta nu imi mai apare dupaia daca las motocicleta si iau iar o masina nu mai apare de loc spedometer-ul! Va lasa si o imagine,ajutatima urgent! http://www.servimg.com/image_preview.php?i=291&u=16395088 http://www.servimg.com/image_preview.php?i=291&u=16395088
  19. Cum scrie si in titlul " Problema [pawno] compile" am 2 erori! C:\Documents and Settings\AliNutzZz\Desktop\AliNuTzZz.pwn(10190) : error 001: expected token: "#endif", but found "-end of file-" C:\Documents and Settings\AliNutzZz\Desktop\AliNuTzZz.pwn(10190) : error 013: no entry point (no public functions) Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 2 Errors. Linia 10190 nu exista ultima este 10189 Am pus dupa cum scrie in eroare "#endif si imi da o eroare ! C:\Documents and Settings\AliNutzZz\Desktop\AliNuTzZz.pwn(10191) : error 013: no entry point (no public functions) Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error.
  20. Salut am o problema am vacut sa apara cand scri ceva ex AliNutzZz[ADMIN]: sal , si acum cand cineva scrie ceva nu se vede nimic ,chear nici la mn nu se vede cand scriu!! Aveti idee de la ce e?
  21. Tot asa nu imi mergea si mie si ma invatat un copil sa instalez acest program NET Framework de cand l-am instalat merg toate mapele!
  22. Sistemul Ladmin 4v2 are o problema cand intra cineva pe servar ii da admin sigur si playerul nici macar nu era inregistrat!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.