Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci defapt nu este un tutorial tot este facut gata Dar nu am stiut unde sa postez si postez aicea

Ce face defapt asta nu permite ca un jucator sa intre cu numele adminului pe server primeste ban daca il prinde

public OnPlayerConnect(playerid) {

// Facem test la nickname daca este cel al adminului

new Username[MAX_PLAYER_NAME];

GetPlayerName(playerid, Username, sizeof(Username));

if(strfind(Username, "[sGM]eXtreMe", true) != -1){//Schimba pe numele tau

// Controleaza daca ipul apartine adminului

new IPADMIN[16];

GetPlayerIp(playerid, IPADMIN, 16);

if(!strcmp(IPADMIN, "127.0.0.1")){// daca aveti ip dinamic folositi in felul urmator exemplu: 93.116.*.*

return 1;

}

else{

SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA, "# COL_LIGHTBLUE [bAN] #COL_WHITE  Folosesti nume de admin"); // Mesajul care va fi afisat daca va intra un player cu numele adminului

Ban(playerid); }// Daca doresti poti schimba pe kick

return 0;

}

return 1;

lol

Posted

Ti-e lene sa dai edit si sa pui in loc de ban kick? Nu cred ca cineva din gresela intra cu numele tau in + daca si tagul de la clan este in fata la nume oameni o fac asta special sa sa dea de admini

lol

Posted

Daca vreau sa pun mai multe nume de admin cum fac ?

Incearca asa nu lam testat dar cred ca trebuie sa mearga asa

public OnPlayerConnect(playerid) {

// Facem test la nickname daca este cel al adminului

new Username[MAX_PLAYER_NAME];

GetPlayerName(playerid, Username, sizeof(Username));

if(strfind(Username, "[sGM]eXtreMe", true) != -1 || strfind(Username, "[sGM]eXtreMe2", true) != -1) {//Schimba pe numele tau

// Controleaza daca ipul apartine adminului

new IPADMIN[16];

GetPlayerIp(playerid, IPADMIN, 16);

if(!strcmp(IPADMIN, "127.0.0.1") || !strcmp(IPADMIN, "127.0.0.2")){// daca aveti ip dinamic folositi in felul urmator exemplu: 93.116.*.*

return 1;

}

else{

SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA, "# COL_LIGHTBLUE [bAN] #COL_WHITE  Folosesti nume de admin"); // Mesajul care va fi afisat daca va intra un player cu numele adminului

Ban(playerid); }// Daca doresti poti schimba pe kick

return 0;

}

return 1;

}

lol

Posted

Ban nu este pus si pe nume ? Daca adminul adevarat intra, nu va avea ban pe nume ?

Arata urat identitat.

PS: Ti-am pus [Tutorial] in titlu.

Posted

Dar sa poti da admin pe nume?

Adica,daca e poti avea admin 6,in gamemod sa scrie numele tau la if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 6)

Adica,sa poti da /makeadmin,numai tu,pe numele tau de owner.

8vzsrd5t8btzshztdhkc.png

www.play-gaming.ro/forum

• 4 months later...
  • 6 months later...
Posted

eXtreMe la ce foloseste asta  GetPlayerName(playerid, Username, sizeof(Username)); ?

Cand multi au in gm GetName sau PlayerName :)).

Ma si identitatea aia de tot k**u trebuie sa o schimbi e mai praf ca ce ai scriptat in gm tau xD.

I'm back bitches.

Posted

eXtreMe la ce foloseste asta  GetPlayerName(playerid, Username, sizeof(Username)); ?

Din numele functiei ar fi trebuit sa iti fi dat seama singur...

http://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerName

3r4AlPA.png

Posted

Eu unul nu vad rostul acestui system daca ai un Register/Login system ... 

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

• 2 weeks later...
Posted

Chiar un dsta cautam si eo .. multi intra cu numele meu si se da drept eu .. Mersii mult totusi 4/5 ca teai grabit si n-a ai avut niste paranteze pe acolo in plus totusi e bun . :tongue:

[glow=red,2,300]DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII VA ROG SA MA CONTACTATI !![/glow]

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Salut am facut un fs de pe modelul tau si imi da ban chiar daca intru eu cu name si acel ip de ce ? Oare trebuie adaugat in gm?

Puteai sa postezi in Discutii Scripting, tocmai ai reinviat un topic din 24 Noiembrie 2012.

Posted

MaxXx" post="125353" timestamp="1350760841"]

Din numele functiei ar fi trebuit sa iti fi dat seama singur...

http://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerName

Atunci eram la inceput xD foloseam GetName(playerid) asa fac si acum :)

I'm back bitches.