Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

[glow=blue,2,300]Descriere[/glow]

Acest fs nu este facut de mine ci de Luxurion, eu doar l-am editat, lam infrumusetat(am schimbat unele culori), am corectat greselile de ortografie si l-am tradus

Este un simplu Speedometer si il postez pt ca vad ca nu exista unul frumos pe tot forumul

[shadow=blue,left]Poza[/shadow]

http://imageshack.us/photo/my-images/683/unledkeo.png/

[glow=blue,2,300]Download[/glow]

http://solidfiles.com/d/6eddf/

I'm back haha !

Posted

..., ..., no comment. Nu e greu de modificat doar atat.

PS: Nu recomand LuxSpeedometer, are multe chestii in el care n-au ce cauta intr-un speedometer si face lag. ( am incercat si eu acest speedometer pana mi-am creat eu unul mic si fara lag )

Posted

stuntman-=!!" post="80499" timestamp="1309204909"]

..., ..., no comment. Nu e greu de modificat doar atat.

PS: Nu recomand LuxSpeedometer, are multe chestii in el care n-au ce cauta intr-un speedometer si face lag. ( am incercat si eu acest speedometer pana mi-am creat eu unul mic si fara lag )

nush ca mie nu imi face lag si vreau sa precizez o chestie

! viteza maxima este 250 am ales aceasta viteza ca fiind maxima pt ca daca folosesti hack cand apesi pe alt pt viteza depasesti 250 si automat ti se opreste masina(acesta este cam ca si un anti speed hack)

I'm back haha !

Posted

mda...LuxSpedometer face lag ft mare lam incercat si eu si...

pentru doar chestia aia  Don.Capone cu max speed mai bn folosesti JunkBuster...(pararea mea)

Fara reclama in semnatura!

• 3 weeks later...
Posted

4/5 ca face lag

[glow=green,2,300]193.84.64.165:7777[/glow] [glow=blue,2,300]Romania[/glow]  [glow=yellow,2,300]StunT[/glow][glow=red,2,300]ageS[/glow] 0.3a

Guest RockStar
Posted

ASRock Speedometer ???

Sincer nu vad nicio diferenta :))

• 2 weeks later...
Posted

da mno bine ma hai ca vad ca toti va credeti buni hai faceti voi unu ca vad ca in ggura stiti sa va laudati da habar naveti sa faceti ceva

Eu am creat deja unul, dar nu-l postez :)
Posted

Ia gata cu Off-Topicul...

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• 3 weeks later...