Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

off topic: 

Ruleta primita de la alexadv spunand ca el a facut-o (mi-a dat block pe discord, nu-l mai gasesc) Vreau sa spun ca am si platit-o fiind intr-o perioada fara timp, sub pretextul "Nu mai am motorina in BMW" / "Nu mai am tigari"
image.thumb.png.a3d6606b743cde384df2a464fa9b127c.png

Ruleta lui Irinel, din gamemode broland
image.thumb.png.9354262cf5c610e346b4850fd99d20b8.png

Edited by DanielSy

Posted
1 hour ago, DanielSy said:

Munca este cea a lui Sancky, nu inteleg de ce ai vinde ceva ce nu este al tau. Intr-adevar, aprob ce-a spus Sancky, avand in vedere ca in nenumarate randuri acest specimen AlexAdv, minte ca face systeme la perfect, fara sa mai compileze si trimite in format .inc. Aceste systeme defapt fiind de la Irinel, scripterul Bugged. Ca dovada va ofer ruleta "realizata" de alexadv si cea a lui Irinel unde codul este 1:1, concluzie este ruleta lui Irinel, nici de cum a lui AlexAdv.

tu inca ai sa mi dai bani bulangiule, trimite mi aia 15e de care fugi de vreo 4 luni pt sistemele alea de ti le am vandut

Posted
1 hour ago, DanielSy said:

off topic: 

Ruleta primita de la alexadv spunand ca el a facut-o (mi-a dat block pe discord, nu-l mai gasesc) Vreau sa spun ca am si platit-o fiind intr-o perioada fara timp, sub pretextul "Nu mai am motorina in BMW" / "Nu mai am tigari"

tu inca furi de pe unde apuci 😹

Posted
2 hours ago, DanielSy said:

off topic: 

ești tu prost...doar râdeam de tine, de ai ști afacerile care au fost între mine și Irinel Irinel n ai mai scrie..😂

Posted

Și sa nu uitam de câte ori m ai plătit pentru anumite chestii și de câte ori te am și refuzat.. mai bine ai tace drc

Posted (edited)
10 hours ago, AlexxAdv said:

Și sa nu uitam de câte ori m ai plătit pentru anumite chestii și de câte ori te am și refuzat.. mai bine ai tace drc

Cum poți să spui „ești tu prost, doar râdeam de tine” dacă el spune că ți-a plătit sistemul?

Adică l-ai furat sau ce?

edit:

@WopsS @-=[Vyorel]=- @Banditul @Mister cineva trebuie să se ocupe de el.

Edited by Gabii02
Posted
34 minutes ago, Gabii02 said:

Cum poți să spui „ești tu prost, doar râdeam de tine” dacă el spune că ți-a plătit sistemul?

Adică l-ai furat sau ce?

edit:

@WopsS @-=[Vyorel]=- @Banditul @Mister cineva trebuie să se ocupe de el.

ai probleme, de cate ori m a platit, i am facut/oferit ceea ce a vrut, faza cu "copiatu" de sisteme, a fost doar o afacere intre mine si irinel, cand avea clienti care voia anumite sisteme si nu le avea facute el si le aveam eu, ii dadeam si invers :) 

Posted
34 minutes ago, Browse said:

Salut, am vorbit pe Discord cu el, gamemode-ul este 250 lei.

Nu cred ca ai vorbit cu mine..

Posted
2 hours ago, Browse said:

Am vorbit, dar nu știi cine sunt.

Atunci probabil când ți am spus de 250 ai confundat lei cu euro

Posted
Just now, segmentationfault said:

au jucat ăia de la națională cum scriptați voi, prost și amatoresc.

sincer, dar nu multe is facute de mn in acest gm, ii apartine in intregime lui sancky 

Posted
2 hours ago, AlexxAdv said:

sincer, dar nu multe is facute de mn in acest gm, ii apartine in intregime lui sancky 

pai da clar, ca am vazut eu ce iti apartine tie.. si e mai prost ca burned

Posted
2 hours ago, Sancky said:

pai da clar, ca am vazut eu ce iti apartine tie.. si e mai prost ca burned

Iar ești prost și cred ca ți pleacă sv în vacanta 

Posted
15 minutes ago, AlexxAdv said:

Iar ești prost și cred ca ți pleacă sv în vacanta 

n-ai tu ce sa-i faci la server 🤣 o sa fixeze amir crashu ala, care provine strict din omp, nu exista exploit

Posted
5 minutes ago, Sancky said:

n-ai tu ce sa-i faci la server 🤣 o sa fixeze amir crashu ala, care provine strict din omp, nu exista exploit

de ai sti tu =)))))))))) crash ala e un nimic pe langa multe altele ce s au intamplat pe sv fara sa stiti frt

Posted
Just now, AlexxAdv said:

de ai sti tu =)))))))))) crash ala e un nimic pe langa multe altele ce s au intamplat pe sv fara sa stiti frt

man, tot ce ai incercat e sa intri pe sv sa faci ceva ce nu functioneaza si sa dai flood, si nu am avut probleme cu nimic in legatura cu tine, vorbesti doar sa te aflii in treaba ca doar vorbele-s de tine, esti pur si simplu un agarici prost, pupi

Posted
Just now, Sancky said:

man, tot ce ai incercat e sa intri pe sv sa faci ceva ce nu functioneaza si sa dai flood, si nu am avut probleme cu nimic in legatura cu tine, vorbesti doar sa te aflii in treaba ca doar vorbele-s de tine, esti pur si simplu un agarici prost, pupi

eu ieri am ajuns acasa frt =)) n am intrat nici macar o singura data pe sv

Posted

zic sa se inchida topicu' acesta facut de un om la fel, de RA*AT. Baietas, esti un limax ce iese doar la ploaie, mare scripter esti tu, si bigzone u tau facut de Mentosan + alti 100 de developeri.

Posted
4 hours ago, DanielSy said:

zic sa se inchida topicu' acesta facut de un om la fel, de RA*AT. Baietas, esti un limax ce iese doar la ploaie, mare scripter esti tu, si bigzone u tau facut de Mentosan + alti 100 de developeri.

Te rugai de mine cu zilele sa te ajut...nu ma face sa caut poze ca am și te faci de ras vtm

• Haha 1
Posted
On 7/4/2024 at 2:24 AM, AlexxAdv said:

Te rugai de mine cu zilele sa te ajut...nu ma face sa caut poze ca am și te faci de ras vtm

Singuru care se face de ras esti tu, vinzi ceva ce este pe net SPOR!