StrikerM Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Salut. Caut oameni pentru o comunitate, vreau sa deschid una pentru cs 1.6 si sa:mp. Daca stii sa editezi teme sau sa lucrezi in php, scripter sa:mp sau 1.6 nu conteaza sunteti bine veniti, nu platiti nimic, este nevoie doar de serviciile voastre, o sa fiti rasplatiti in functie de ce faceti o sa puteti avea chiar proiectul vostru sub numele comunitati fondat de mine, nu conteaza varsta cat dedicarea, va astept. Discord: StrikerM - Marian#4166 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
VAurel Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Salut, daca inca ai nevoie, pot sa ma alatur ca "Developer SA:MP" sa mai ajut baietii cu probleme minore Sau daca ai nevoie de Global Moderator respectiv Administrator pentru forum pentru administrare. VAurel#6901 1 1 YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
hanako Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 16 minutes ago, segmentationfault said: lumea mai joaca cs 1.6???? da, chiar foarte multi
StrikerM Posted March 13, 2022 Author Posted March 13, 2022 37 minutes ago, segmentationfault said: lumea mai joaca cs 1.6???? Da, lumea inca mai joaca 1.6. 12 hours ago, VAurel said: Salut, daca inca ai nevoie, pot sa ma alatur ca "Developer SA:MP" sa mai ajut baietii cu probleme minore Sau daca ai nevoie de Global Moderator respectiv Administrator pentru forum pentru administrare. VAurel#6901 Super, o sa iti las mesaj. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
axelutz Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 20 hours ago, StrikerM said: Salut. Caut oameni pentru o comunitate, vreau sa deschid una pentru cs 1.6 si sa:mp. Daca stii sa editezi teme sau sa lucrezi in php, scripter sa:mp sau 1.6 nu conteaza sunteti bine veniti, nu platiti nimic, este nevoie doar de serviciile voastre, o sa fiti rasplatiti in functie de ce faceti o sa puteti avea chiar proiectul vostru sub numele comunitati fondat de mine, nu conteaza varsta cat dedicarea, va astept. Discord: StrikerM - Marian#4166 Nu il recomand.. am mai luat contacte in trecut ( el ca si jucator pe comunitatile administrate de mine ), nu da dovada de maturitate!
StrikerM Posted March 13, 2022 Author Posted March 13, 2022 4 minutes ago, axelutz said: Nu il recomand.. am mai luat contacte in trecut ( el ca si jucator pe comunitatile administrate de mine ), nu da dovada de maturitate! Salut, am jucat 15 minute atunci cand ai deschis pe LM cu danielsy, in rest nu te cunosc, ofera dovezi daca poti te rog frumos. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Dark For3st Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Daca mai ai nevoie sa deschizi server de cs 1.6 te pot ajuta in scris plugin-uri. OneH1t#7915
Yonut Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Salut! Daca inca mai ai nevoie imi poti da mesaj pe discord! Yonut#4185 Portofoliul meu: https://www.youtube.com/channel/UCnYCyI7qy8QAiMj4LRhuhZg
Recommended Posts