Jump to content

GroWy

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About GroWy

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/07/2001

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Los Santos
 • Interests
  Scripting
 • Name in game
  GroWy
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Discord
  GroWy #7867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Username: GroWy Varsta 18 Ce vinzi?: Un sistem Dynamic de Radio pentru serverele care au conexiune mysql. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 25 de lei / 5 euro (paypal / paysafecard / transfer bancar). Detalii de contact: Discord - GroWy#7867 Alte precizari: - Ofer suport 3 zile pentru rezolvarea bug-urilor, adaugarea sistemului pe orice gamemode este complet gratuita cu conditia ca gamemode-ul sa aibe conexiune la mysql. - Sistemul vine cu mini-sistemul de MP3 si/sau Radio in case.
 2. Descriere Ofer servicii de scripting Pawn la aproape orice nivel de dificultate, am 4 ani de experienta in acest domeniu. Servicii Pawn, mai precis creare de sisteme si gamemode-uri in limita bunului timp. Ofer timp garantie de 5/9 zile pentru un sistem/gamemode, in cazul in care se intampla sa se iveasca un bug, iar rezolvarea este complet gratuita cat timp sistemul/gamemode-ul nu este modificat. Canale de YouTube GroWy: https://www.youtube.com/channel/UCKK4elee8Cy8vijxFv7wEqg GroWy Tuts: https://www.youtube.com/channel/UC_x1SSS71SqoQh4vaOfQuOA Pret Pretul este cel mai important intr-o comanda, asa ca acesta o sa fie in functie de sistem/gamemode. Pentru sisteme, clientul plateste primul produsul, pentru gamemode-uri dupa stabilirea pretului se va plati in avans doar jumatate din pret iar la final diferenta. Metode de plata - PaySafeCard / Skrill (doar pentru sisteme) - PayPal / Tranfer Bancar (sistem/gamemode) Contact Discord: GroWy#7867
 3. Detalii: - Skill-uri la job-uri: -Vehicule: - Are 1 skin de $1,090,000 acela fiind ID 289. -Factiuni: Contul a intrat in foarte multe factiuni, fiind foarte vechi (al 800-lea si ceva de la deschiderea rpg4). Contul a avut lider, nu a avut parte de multe faction warn-uri. Cateva informatii doar dintr-o pagina: Sanctiuni: - A avut un ban pentru Aimbot/No-Recoil anul trecut, anul acesta in noiembrie dispare din log (sanctiunile mai vechi de 1 an pe B-Zone sunt sterse). - In prezent a avut un Web Suspend pentru limbaj intr-o reclamatie. Vechime: - Contul a fost Admin 3 pe RPG4, insa din lipsa de timp si pierderea chefului pentru joc am lasat admin-ul. - Contul a fost lider in TTC. - Contul are $322.360 (in mana) si $935.004 (in banca), 805 gold, nivel 69 (2000 ore jucate), cont premium pana pe data de 12.09.2019 15:41. Ca si clasament, contul se afla pe locul 840 in top-ul jucatorilor. Quest-ul de dupa Fuziune este facut de 4/11 ori. Astept oferte, nu dau primul. Daca aveti intrebari o sa va raspund. Discord: GroWy#7867
 4. GroWy

  Vand - Sistem de PIN

  Nu am zis ca este unic, am specificat cum ca textdraw-urile sunt unice. Nu cred ca ai creat tu sistemul ca sa pui pret pe el. Zi buna.
 5. Username: GroWy Varsta 18 Ce vinzi?: Un sistem de PIN pentru San Andreas Multiplayer, cu salvare mysql si textdraw-uri posibil unice. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 25 de lei / 5 euro (paypal / paysafecard / transfer bancar). Detalii de contact: Discord - GroWy#7867 Alte precizari: - Ofer suport 3 zile pentru rezolvarea bug-urilor, adaugarea sistemului pe orice gamemode este complet gratuita cu conditia ca gamemode-ul sa aibe o baza de date mysql. - Sistemul vine cu posibilitatea alegerii limbei intre Romana si Engleza sau ambele (complet gratuit).
 6. Este destul de interesanta ideea, insa o sa pierzi foarte mult timp si il vei pierde de pomana, deoarece nu va fi folosita versiunea 0.3.dl pe serverele mai cunoscute.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.