Jump to content

Rayder

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rayder last won the day on July 15 2020

Rayder had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutru

About Rayder

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rayder

  T/C

  Sincer nici 2 de bani nu as da pe asa ceva... pe aceest curcubeu ! Totusi spor la vanzare dar slabe sanse !
 2. Document google, fara virusi. 5$ din start. Puteti retrage paypal. Site-ul este legit, il puteti cauta pe net. Puteti sa faceti bani lasand aplicatia in bara [ NO MINER ] Intra pe link-ul acesta : https://r.honeygain.me/F_ZEC0F049 , astepti 5 secunde. Apesi pe “Claim 5$ now”, si iti faci cont Primesti 5$ gratis.. Descarci aplicatia si o lasi in bara. *NU ESTE UN “MINER” SAU ALTCEVA* Foloseste o mica parte din internetul vostru, inpartindu-l la altii, nu afecteaza cu nimic factura la internet, o sa va m
 3. Va ajut si eu sa il faceti compatibil sau sa functioneze Discord: ZeCo.F#1506
 4. In cazul in care nu ai inteles fratele @ASGOODciteste cu atentie... dupacare vorbim pe dis. te-am pupat. SI da include ai auzit bine... Decat sa lucrezi pe module.../test.pwn/ Mai bine faci nspemii de includeuri si cu aceeste lucruri iti poate creste si ticurile cu minim 2 sau 3 bine in functie de sistem ... Sau cum fac nabi da +23 ez . si au tik ma rog nu prea conteaza asa mult tik dar... ii ok ! Pwp @ASGOODin cazul in care nu stii cine is is ZeCo.F ne auzim la o barfa pe dis , te respect !Ceaw !
 5. Bosule cand oi stii sa creez un includ apoi sa ii dai #define <include> si sa iti mearga pe gm-ul respectiv atunci sa comentezi ! Si pe dealta parte daca ti-as da tie include-ul garage by edison sa il bagi intr-un gm care nu corespund functiile deja te-ai pierdut ! Asa ca te rog frumos sa iti vezi de tineretea ta si de lungul nasului
 6. Sincer... Ar trb sa faci un include pe care sa define aceeasta functie pe pPremiumAccount sau cum ai tu acolo Si faci un stock + un timer si ar trb sa mai faci si o salvare la fiecare playeri in parte... deoarece are ocazia sa se buguiasca.. Dar nu recomand sa faci asa ceva ii problema ta pwp !
 7. Da boss... Pai unde nu este amuzament.. si caternica nu este spirit si atmosfera de sampis sau de socializare ! Daca intelegi ! Te pwp bro !
 8. Da boss ... M-am hotarat... Dar voi astea va ganditi doar la bani ? Adica ?... Va ganditi in loc sa faceti un bine va ganditi doar la bani ce sa zic bro... super tare !
 9. Bossule iti lucrez eu free... Daca te intereseaza da-mi pm pe discord [email protected] @Alin_Doge
 10. No bun boss ! Uite aici un sistem cat de cat decent ! PS: Asta este pe o arhiva foarte veche de a lui Blumix (GM-ul editat de la BigZone) M-am reapucat de el ! Poza: https://imgur.com/a/iTneY23 Fa diferenta in ceea ce este aici cu ceea ce ai tu in tot gm-ul si ceri 75 de e ? Serios? !
 11. Frate sincer este un burned edit.. si tu ceri 75 de lei ? Tu iti bati joc de membri ce-i noi sincer ! PS: Te contrazice ZeCo.F ca 'D' nu mai stiu parola pe ZeCo.F asa ca is cu Rayder , si sincer succes cu vanzarea dar din punct de vedere cu 10 e in romania in 2020 iei un gm gen jade sau b-hood sau mai stiu eu og-times ! ! Bafta !
 12. Sunt conectat cu aceest cont Ryder, PEntru ca si deoarece conrul meu oficial de ZeCo.F am uitat parola si nu mai stiu cuvantul keye ! Cine este interesat de aceest lucru va rog sa ma contactati pe discord: ZeCo.F#1506 #Pace all !
 13. Salut, numele meu este "ZeCo.F" si m-am decis sa ofer servicii scripting. Cu ce m-am remarcat pana acum? -un proiect mare, blumix, harden, ftake.ro si multe altele.., -mod de joc stabil creat de la 0. ce ofer: -rezolvarea bugurilor -optimizarea gamemode-ului -lucrez curat, folosesc cele mai bune librari. -7 zile support dupa ce se termina luna / am terminat bugurile etc. Accept doar: PaysafeCard PayPal Transfer Bancar Portofoliu: privat, deoarece nu vreau sa fac reclama, sau pe discord, ZeCo.F#1506
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.