Jump to content

Rayder

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Rayder last won the day on July 15 2020

Rayder had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rayder's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

  1. @here ╭─────── · · · · · · · · · · · · · · · ✦ ❜˖ ˚˳⊹ ┊꧁Vă invităm pe serverul nostru te rog sa te alaturi꧂ ┊꧁Acest server e foarte activ si cu oameni prietenosi꧂ ╰ ─ ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ── ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ── ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ─ ⋯ ─ ❜˖˚˳⊹ ✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧●✧✧●✧● Ce vă poate oferi serverul nostru de samp: ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ ꒰⋆꒱ ⁂┊→ staff prietenos♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→ sisteme originale ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→Sa te distrezi ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→Oameni prietenosi ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→Caterinca ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→insule♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→arene noi și originale♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→sisteme de craftat marijoana ꒰⋆꒱ ⁂┊→o intreaga aventura pe partea de ilegale ꒰⋆꒱ ⁂┊→Giveaway-uri cu premii fabuloase ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→Premii(speciale) ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→Oferim posibilitatea de a juca și celor ce folosesc dispozitivele "ANDROID " ♢ ꒰⋆꒱ ⁂┊→ oportunitatea de comunica voice cu playeri, ꒰⋆꒱ ⁂┊→sistem de telefon cat si tickete ca pe fivem ꒰⋆꒱ ⁂┊→insula kayo ca pe fivem Server-ul este in perioada beta ne grabim sa deschidem server-ul , cu ajutorul meu/al tau aveam o sansa de 80% sa il deschidem mai repede ! va las pe voi sa decideti daca se merita sa va apucati sau nu , multumesc frumos pentru atentia acordata. ꒰⋆꒱ ⁂┊→actiuni ca pe fivem (precum ar fi legalele, de a crafta marijoana de a culege seminte de a le planta) ≋♤≋》Sunteți liberi de a încerca acest server minunat bazat pe sa-mp. ≋♧≋》Gamemode-ul este unic și foarte muncit. ≋◇≋》Economia este una stricta. ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ @ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ 【¤ Cu disponibilitatea tuturor putem readuce activitatea sampi§tilor la viata【¤】 ≋[≋]≋bonusuri active/periodice. ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ @ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ ≋[≋]≋ IP-ul server-ului este: 193.203.39.77:7777 ≋[≋]≋ DNS-ul serverului este: SOONG FORUM/PANEL vor fi online intr-o saptamana mai jos va las cateva poze.
  2. Salut, daca ai nevoie de scripter astept un mesaj pe discord ZeCo.F#0013
  3. Rayder

    T/C

    Sincer nici 2 de bani nu as da pe asa ceva... pe aceest curcubeu ! Totusi spor la vanzare dar slabe sanse !
  4. Document google, fara virusi. 5$ din start. Puteti retrage paypal. Site-ul este legit, il puteti cauta pe net. Puteti sa faceti bani lasand aplicatia in bara [ NO MINER ] Intra pe link-ul acesta : https://r.honeygain.me/F_ZEC0F049 , astepti 5 secunde. Apesi pe “Claim 5$ now”, si iti faci cont Primesti 5$ gratis.. Descarci aplicatia si o lasi in bara. *NU ESTE UN “MINER” SAU ALTCEVA* Foloseste o mica parte din internetul vostru, inpartindu-l la altii, nu afecteaza cu nimic factura la internet, o sa va mearga voua putin mai greu netul, dar eu zic ca merita.
  5. Va ajut si eu sa il faceti compatibil sau sa functioneze Discord: ZeCo.F#1506
  6. In cazul in care nu ai inteles fratele @ASGOODciteste cu atentie... dupacare vorbim pe dis. te-am pupat. SI da include ai auzit bine... Decat sa lucrezi pe module.../test.pwn/ Mai bine faci nspemii de includeuri si cu aceeste lucruri iti poate creste si ticurile cu minim 2 sau 3 bine in functie de sistem ... Sau cum fac nabi da +23 ez . si au tik ma rog nu prea conteaza asa mult tik dar... ii ok ! Pwp @ASGOODin cazul in care nu stii cine is is ZeCo.F ne auzim la o barfa pe dis , te respect !Ceaw !
  7. Bosule cand oi stii sa creez un includ apoi sa ii dai #define <include> si sa iti mearga pe gm-ul respectiv atunci sa comentezi ! Si pe dealta parte daca ti-as da tie include-ul garage by edison sa il bagi intr-un gm care nu corespund functiile deja te-ai pierdut ! Asa ca te rog frumos sa iti vezi de tineretea ta si de lungul nasului
  8. Sincer... Ar trb sa faci un include pe care sa define aceeasta functie pe pPremiumAccount sau cum ai tu acolo Si faci un stock + un timer si ar trb sa mai faci si o salvare la fiecare playeri in parte... deoarece are ocazia sa se buguiasca.. Dar nu recomand sa faci asa ceva ii problema ta pwp !
  9. Da boss... Pai unde nu este amuzament.. si caternica nu este spirit si atmosfera de sampis sau de socializare ! Daca intelegi ! Te pwp bro !
  10. Da boss ... M-am hotarat... Dar voi astea va ganditi doar la bani ? Adica ?... Va ganditi in loc sa faceti un bine va ganditi doar la bani ce sa zic bro... super tare !
  11. Bossule iti lucrez eu free... Daca te intereseaza da-mi pm pe discord ZeCo.F@1507 @Alin_Doge
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.