Jump to content

Rayder

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rayder last won the day on July 15

Rayder had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutru

About Rayder

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In cazul in care nu ai inteles fratele @ASGOODciteste cu atentie... dupacare vorbim pe dis. te-am pupat. SI da include ai auzit bine... Decat sa lucrezi pe module.../test.pwn/ Mai bine faci nspemii de includeuri si cu aceeste lucruri iti poate creste si ticurile cu minim 2 sau 3 bine in functie de sistem ... Sau cum fac nabi da +23 ez . si au tik ma rog nu prea conteaza asa mult tik dar... ii ok ! Pwp @ASGOODin cazul in care nu stii cine is is ZeCo.F ne auzim la o barfa pe dis , te respect !Ceaw !
 2. Bosule cand oi stii sa creez un includ apoi sa ii dai #define <include> si sa iti mearga pe gm-ul respectiv atunci sa comentezi ! Si pe dealta parte daca ti-as da tie include-ul garage by edison sa il bagi intr-un gm care nu corespund functiile deja te-ai pierdut ! Asa ca te rog frumos sa iti vezi de tineretea ta si de lungul nasului
 3. Sincer... Ar trb sa faci un include pe care sa define aceeasta functie pe pPremiumAccount sau cum ai tu acolo Si faci un stock + un timer si ar trb sa mai faci si o salvare la fiecare playeri in parte... deoarece are ocazia sa se buguiasca.. Dar nu recomand sa faci asa ceva ii problema ta pwp !
 4. Da boss... Pai unde nu este amuzament.. si caternica nu este spirit si atmosfera de sampis sau de socializare ! Daca intelegi ! Te pwp bro !
 5. Da boss ... M-am hotarat... Dar voi astea va ganditi doar la bani ? Adica ?... Va ganditi in loc sa faceti un bine va ganditi doar la bani ce sa zic bro... super tare !
 6. Bossule iti lucrez eu free... Daca te intereseaza da-mi pm pe discord [email protected] @Alin_Doge
 7. No bun boss ! Uite aici un sistem cat de cat decent ! PS: Asta este pe o arhiva foarte veche de a lui Blumix (GM-ul editat de la BigZone) M-am reapucat de el ! Poza: https://imgur.com/a/iTneY23 Fa diferenta in ceea ce este aici cu ceea ce ai tu in tot gm-ul si ceri 75 de e ? Serios? !
 8. Frate sincer este un burned edit.. si tu ceri 75 de lei ? Tu iti bati joc de membri ce-i noi sincer ! PS: Te contrazice ZeCo.F ca 'D' nu mai stiu parola pe ZeCo.F asa ca is cu Rayder , si sincer succes cu vanzarea dar din punct de vedere cu 10 e in romania in 2020 iei un gm gen jade sau b-hood sau mai stiu eu og-times ! ! Bafta !
 9. Sunt conectat cu aceest cont Ryder, PEntru ca si deoarece conrul meu oficial de ZeCo.F am uitat parola si nu mai stiu cuvantul keye ! Cine este interesat de aceest lucru va rog sa ma contactati pe discord: ZeCo.F#1506 #Pace all !
 10. Salut, numele meu este "ZeCo.F" si m-am decis sa ofer servicii scripting. Cu ce m-am remarcat pana acum? -un proiect mare, blumix, harden, ftake.ro si multe altele.., -mod de joc stabil creat de la 0. ce ofer: -rezolvarea bugurilor -optimizarea gamemode-ului -lucrez curat, folosesc cele mai bune librari. -7 zile support dupa ce se termina luna / am terminat bugurile etc. Accept doar: PaysafeCard PayPal Transfer Bancar Portofoliu: privat, deoarece nu vreau sa fac reclama, sau pe discord, ZeCo.F#1506
 11. Rayder

  [Vand Gamemode]

  Parerea mea sincera este ca este ceva clasic.. Totusi succes la vanzare dar pe aceest gm nu as da nici 5 e ! Totusi respect pentru munca ta pe care ai depuso dar lucreaza pe anul 2020 ! pwp ! Adica sa faci ceea ce se cere
 12. contracteaza-l pe zeco.f si iti garantez ca te va ajuta da-mi msj pe fb Floryn Zeco sau discord ZeCo.F#1506
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.