VenoMarius Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Am nevoie de un raspuns imediat, dece imi apare unknown la mode la server, din ce cauza ? discord: Marius&ERROR404#4311
0 KB.HERO Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Acum 1 oră, VenoMarius a spus: Am nevoie de un raspuns imediat, dece imi apare unknown la mode la server, din ce cauza ? discord: Marius&ERROR404#4311 Poate sa fie din cauza pluginurilor Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
0 VenoMarius Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Just now, KB.HERO said: Poate sa fie din cauza pluginurilor si cum le rezolv ?
0 Serban Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ai in publicul OnGameModeInit functia SetGameModeText()?
0 KB.HERO Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Acum 29 minute, VenoMarius a spus: si cum le rezolv ? posibil sa ai .so la pluginuri si de asta sa iti daie uknown Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
0 VenoMarius Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Just now, Serban said: Ai in publicul OnGameModeInit functia SetGameModeText()? nu am
0 David Tuts Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Daca ai unknown poti baga la ongamemodeinit SetGameModeText("VenoMarius GM"); sau cum vr tu. Ori ai o limita marita Exemplu: new turf[25]; si tu ai undeva turf[26] sau mai mult de duci la new turf[25] si pui cate ai folosite. asta e un exemplu poate ai alta functie.
0 testX Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Acum 22 ore, David2k a spus: Daca ai unknown poti baga la ongamemodeinit SetGameModeText("VenoMarius GM"); sau cum vr tu. Ori ai o limita marita Exemplu: new turf[25]; si tu ai undeva turf[26] sau mai mult de duci la new turf[25] si pui cate ai folosite. asta e un exemplu poate ai alta functie. Nu are treaba un array cu denumirea modului de joc in cazul in care nu stiai Posibil sa nu ai la plugin-uri .so ca si extensie, sau platforma pe care incerci sa urci nu este compatibila cu ceea ce pui tu, daca ei folosesc CENTOS7 tu trebuie sa ai la fel, daca e pe linux trebuie sa ai la fel, aici gasesti ce-ti cer ei(https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/releases) ii intrebi ce folosesc ca si sistem si iti descarci versiunea pe care o folosesti la gamemode + sistemul cerut
Question
VenoMarius
Am nevoie de un raspuns imediat, dece imi apare unknown la mode la server, din ce cauza ?
discord: Marius&ERROR404#4311
8 answers to this question
Recommended Posts