Jump to content

Serban

Membru
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Serban

  1. Ne poti arata si sursa codului sa putem afla problema?
  2. ai nevoie de dll-ul 'PAWNC.dll', Cauta pe internet PAWNC.dll sau i-al de pe un sa-mp.com din folderu cu server.
  3. Serban

    IDEI

    Sistem 'Lansator de artificii', poti folosii weapon-ul rachetei din joc pentru focuri (poti face si ceva prin textdraw daca reusesti). Sistem 'Joc de carti' - cu jocul Macaua (cine stie) ar fi interesant totusi Sistem 'Barbut pe textdraw'
  4. Salut! 1 - La inceput, faci o verificare daca jucatorul are 1 sau mai multe bilete if(PlayerInfo[playerid][pBilet] < 3)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ai deja 2 bilete) 2 - La verificare putem adauga si asa ceva ( if(PlayerInfo[playerid][pBilet] == 0)) { sursa codului }
  5. Salut! Din cate imi amintesc poti face acest lucru folosind include-ul 'Streamer.inc' (link: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases) Syntaxa folosita este CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD, areaid = -1, priority = 0). "Inlocuiesti worldid cu virtual world-ul ales de tine" Sper ca te-am ajutat.
  6. Salutare, am decis sa pun un gamemode de la 0 facut de mine pentru ca am prea multi nervi si nu mai vreau sa fac nimica din el, incep altu. Macar sa va bucurati de comenzile din el ,daca-s bune oleaca macar, sau vedeti voi poate-l duceti mai departe si-l inovati(da nu mai face nimeni ca cine mai sta sa lucreze in pawn). Succes, va las mai jos linkurile si cateva videouri. Link VirusTotal: VirusTotal - File - 8f5445733fca6047bcda4c761528ca85a6ed44822f775a27cf699f1124292569 Link GameMode: https://drive.google.com/drive/folders/1-RZUlaMNF2quNNUf9y5Yv03lGyX_go1I?usp=sharing Videoclipuri: Succes, daca aveti nelamuriri, lasati-le mai jos
  7. nu este in baza de date 'Referral', adauga-l tu.
  8. Trebuie sa folosesti MapEditor daca vrei sa il pui pe harta, n-am auzit de programele alea, probabil va trebuii sa refaci casa.
  9. Accepta-mi cererea pe discord sa te ajut
  10. E ok, am facut si eu tot asa un buletin dar am facut si un pasaport tot pentru sv roleplay, +1. )P.S: daca vrei sa dai un ochi )
  11. Si la verde la fel doar ca *14
  12. Pai faci o variabila pe care i-o setezi cand da click pe rosu, la random-ul ala de la ruleta daca pica rosu ii da-i *2 ceva de genu.
  13. @silviuYT2006 1.Nu ai variabila query poate ai gQuery sau altceva. 2.Am corectat m-ai sus trebuie sa pui dupa new randmoney dedesubt new string[128]; 3.Tu nu ai in enum pMoney.
  14. @silviuYT2006 Daca ar fi dupa mine ar fi asa(nu stiu daca are erori e doar un exemplu): CMD:bonus(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pLevel] > 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "eroare ai peste level 1"); new randmoney = 500+ random(10000), string[128]; PlayerInfo[playerid][pMoney] = randmoney; ResetPlayerMoney(playerid), GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pMoney]); PlayerInfo[playerid][pLevel] = 3, SetPlayerScore(playerid, 3); PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] = 100; format(string, sizeof string, "Server: Ai primit %d bani, nivel 3 si 100 de premium points ca bonus", randmoney); SendClientMessage(playerid, -1, string); mysql_format(SQL, query, sizeof query, "update conturi set money = '%d', level = '%d', premiumpoints = '%d' where name = '%s'", PlayerInfo[playerid][pMoney], PlayerInfo[playerid][pLevel], PlayerInfo[playerid][pPremiumpoints], GetName(playerid)); mysql_tquery(SQL, query); return true; }
  15. @silviuYT2006 1.ce functie ai aplicat? GivePlayerMoney sau GivePlayerCash? 2.Cum ai enumul? PlayerInfo[playerid][pMoney] sau altceva? 3.Ai facut salvarea in baza de date?
  16. Este ok doar ca: 1.poti sa nu m-ai folosesti OnPlayerUpdate pentru ca sincer mi se pare inutil si sa folosesti direct acolo in comanda(poti sa folosesti si un stock). 2.In functia de GivePlayerMoney poti sa-i setezi banii adaugand la PlayerInfo[playerid][pMoney], la fel ca si la nivel. 3.De ce folosesti IsPlayerConnected? poti folosii un bool de gPlayerLogged daca ai un tutorial pe server. 4.De ce folosesti mai multe functii pentru sendclient? poti sa folosesti odata sau de 2ori nu-i nevoie de 3000 de linii dar infine. 5.Aranjeaza putin codul ala ca arata oribil parerea mea. Bonus - 6. Poti sa adaugi si o variabila new randomlucru = 5+ random(20); daca vrei sa primesti o suma de bani random si nu fixa..
  17. //////////////////// Sa nu se buguiasca banii ////////////////// ResetPlayerMoney(playerid); pInfo[playerid][pMoney] += 1500000; GivePlayerMoney(playerid, pInfo[playerid][pMoney]); //////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Salvare in baza de date sa nu se piarda banii /// mysql_format(SQL, query, 128, "update users set level = '%d', Diamonds = '%d', Money = '%d' where name = '%s'", pInfo[playerid][pScore], pInfo[playerid][pDiamonds], pInfo[playerid][pMoney], GetName(playerid)); mysql_tquery(SQL, query); //////////////////////////////////////////////////////////////////////// Sper ca te-am ajutat <3!
  18. @HPQ123 Te-ai cam activat ziua asta, no?
  19. Salutare, astazi vreau sa-mi dau gamemode-ul de pe care am invatat sa scriptez in pawn.Cu toate acestea vrea sa-mi las gamemode-ul aici pentru noii jucatori care vor sa-si bata capul mai departe cu buguri(sa nu credeti ca nu-i fara bugs, are o gramada) pentru ca eu n-am fost in stare sa fac un lucru prea usor asa ca de acum voi face systeme care le voi publica pe acest forum. Dupa tentativa de gamemode nereusita am decis sa ma orientez pe partea de javascript deoarece as dorii sa-mi creez jocuri.Limbajul Pawn nu o sa ma ajute in viitor de asta o sa merg pe alte cai dar din cand in cand o sa m-ai pun systeme.Cu toate astea va multumesc tuturor care m-ati ajutat in problemele pe care le-am avut. Download: De aici puteti descarca fisierele, sa va puneti samp.exe voi! VirusTotal: Doar gamemode-ul l-am pus deoarece nu are rost pentru celelalte. Poze Gamemode: Esecul in poze! Prezentare: 1 - Gamemode-ul dispune de 3 factiuni (a-4 a e neterminata) 2 - Serverul dispune de mapping la spawn si textdraw-uri mediocre. 3 - Proiectul s-a inceput pe data de 04/08/2020. 4 - Gamemode-ul are foarte multe buguri care trebuie rezolvate cum ar fi:(Mesajele, Speedometer, factiuni, si mai sunt dar nu mai stiu care sunt). 5 - Gamemode-ul are si un job neterminat, 'Transportator de Bani'. 6 - Gamemode-ul ruleaza pe versiune de MYSQL r41-4 sau 2. Atat am avut de zis, un esec de gamemode (un gunoi cum ar zice unii) dar el a fost facut pentru mine doar pentru a invata. Va urez o zi buna in continuare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.