Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Am si eu o intrebare, am facut un gamemode de la 0, am incercat sa-l trec cu totul pe YSI, are asa y_master, y_commands, y_iterate, y_timers, streamer, sscanf, fly, a_mysql si a_samp ca includeuri. Apoi gamemodeul este trecut pe switch dialog si lisitem, sunt folositi iteratori: Players (lista doar cu playeri care sunt logati), Admins, Helpers, Leaders, Wanteds, Reports, Members. Toate limitele au fost modificate, este pe modular in totalitate gamemodeul. (!!!) Si intrebarea mea este daca este bine sa aiba 419KB fisierul .amx, si tin sa precizez ca are factiuni, pickups, textdraws, toate comenzile la admini facute cat si la helperi si lideri si la factiuni, cam tot infara de joburi, (CAM TOTUL POTRIVIT UNUI GAMEMODE RPG).

Edited by Voxing25

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Pai acum depinde de linii dar la 396kb tine 1000 dar nu cred ca se joaca 1000 zic eu pe un gm nefinisat :) 

Termina tot ce ai de facut in gamemode si dupa faci topic de genu :D 

Parerea mea este ok 396kb la ce ai descris tu !

Cheers!

• 0
  • Administrator
Posted

Marimea AMX-ului nu are legatura cu optimizarea. Cu cat este mai mic nu inseamna ca este mai optimizat.

• 0
Posted (edited)
53 minutes ago, WopsS said:

Marimea AMX-ului nu are legatura cu optimizarea. Cu cat este mai mic nu inseamna ca este mai optimizat.

Oare cum are legătură. O să observi că dacă micșorezi limitele o să ai tickuri oarecum mai mari pentru că nu mai este atât de încărcat. Si o să se micșoreze.

Edited by Voxing
  • 0
  • Administrator
Posted

Nu este recomandat sa schimbi limitele (MAX_PLAYERS, etc.). Singura legura care o are marimea fisierului cu optimizarea este atunci cand folosesti d3 (pentru debug) sau O2 (nu mai stiu exact daca asa se numeau). Un gamemode poate sa aiba si 50 MB compilat, asta nu inseamna ca nu e optimizat, inseamna ca are multe librarii incluse (cum ar fi YSI) si este compilat cu d3.

Legatura pe care o vezi tu, este ca atunci cand il compilezi nu este ca in C++ sa aloce dinamic memorie pentru un vector (sa zicem pentru jucatori), in schimb scrie in fisier-ul AMX in segmentul DATA ce si cum pentru acel vector.

• Upvote 1
  • 0
Posted
12 hours ago, WopsS said:

Nu este recomandat sa schimbi limitele (MAX_PLAYERS, etc.). Singura legura care o are marimea fisierului cu optimizarea este atunci cand folosesti d3 (pentru debug) sau O2 (nu mai stiu exact daca asa se numeau). Un gamemode poate sa aiba si 50 MB compilat, asta nu inseamna ca nu e optimizat, inseamna ca are multe librarii incluse (cum ar fi YSI) si este compilat cu d3.

Legatura pe care o vezi tu, este ca atunci cand il compilezi nu este ca in C++ sa aloce dinamic memorie pentru un vector (sa zicem pentru jucatori), in schimb scrie in fisier-ul AMX in segmentul DATA ce si cum pentru acel vector.

Ok, m-am lamurit. Si multumesc!

• 0
Posted
La 23.10.2019 la 7:19, WopsS a spus:

Da, contează cum este gândit gm poate sa fie și 60 mb. Și da ducă 1000