Jump to content

Voxing

Membru
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Voxing

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am eu, Daca mai esti interesat.
 2. Voxing

  Vand cont B-Hood

  Vand cont b-hood cu level 9 (bun pentru inceput) Tip Skinuri: Legendar si doua rare + skin factiune Masini: Elegy, Sandking, Sanchez. Bani in banca: 29.698.977 Bani in mana: 24.920.149 Premium Points: 33 Factiune: School Instructors LV (Rank 1) | Metode de plata: Paysafe / PayPal | Pret final / total: 5 euro
 3. Voxing

  Vand cont b-hood

  Vand cont b-hood cu level 9 (bun pentru inceput) Tip Skinuri: Legendar si doua rare Masini: Elegy, Sandking, Sanchez. Bani in banca: 24.416.191 Bani in mana: 14.559.588 Premium Points: 21 | Metode de plata: Paysafe / PayPal | Pret final / total: 3 euro
 4. Problema rezolvata. Ii multumesc lui andy47 pentru tot ajutorul, ii sunt recunoscator. Recomand: Andy47 | Ii gasiti discordul pe profilul lui!
 5. Pai asta am facut. Logurile de mysql care sunt .html se rescriu la fiecare pornire de server. Sau poate am inteles prost, scuze. Poti sa-mi explici mai bine?
 6. Am gasit o erroare chiar dupa ce inregistrez un nou cont. Am incercat sa vad imedeat dupa ce pornesc serverul iar aceasta nu se afla. Dupa ce am inregistrat un nou cont a aparut urmatoarea erroare: CMySQLResult::GetRowDataByName() mysql_log.html
 7. Nu m-am gandit la asta. Verific si revin cu un rezultat.
 8. Deci ma ajuta cineva cu problema asta?
 9. echo Executing Server Config... lanmode 0 hostname Etigode RPG | Ultra-H.com weburl panel.etigode.ro mapname Los Santos language RO/ENG password rcon_password cif2mrpxv7 maxplayers 30 bind 94.23.208.199 port 2522 maxnpc 0 rcon 0 announce 1 query 1 lagcompmode 1 messageholelimit 3000 messageslimit 500 ackslimit 3000 useartwork 1 gamemode0 edproj filterscripts UltraHost plugins crashdetect.so streamer.so mysql.so fixes2.so sscanf.so Whirlpool.so onfoot_rate 40 incar_rate 40 weapon_rate 40 stream_distance 300.0 stream_rate 1000 chatlogging 0logtimeformat [%H:%M:%S] server.cfg
 10. Nu este tutorialul meu, iti las unul aici: Daca tot ai probleme da-mi un reply si te voi ajuta!
 11. Am descarcat gamemodeul lui edison #4 din 2016 de pe internet si am o problema la inregistrare. Pun toate detaliile de inregistrare (parola, email, etc.) in dialogurile care imi sunt afisate iar apoi ma spawneaza cu skin de CJ la spawn si cu level 0 in tab. Am incercat sa rezolv punand SetPlayerScore si alte variabile dar nu functioneaza. Sper sa primesc aici ajutor, pentru mai multe detalii dati reply.
 12. Gamemodeul lui Edison, primul este pe Dini, adică pe fișiere. Cum ar veni baza de date e pe file și se găsește în scriptfiles. Pe scurt primul lui gamemode este pe Dini, no-mysql. A precizat și el asta in al doilea lui gamemode, edit tot la acesta și a menționat că l-a mutat pe mysql și numai este pe Dini. As aprecia un +1 dacă se poate.
 13. Oare cum are legătură. O să observi că dacă micșorezi limitele o să ai tickuri oarecum mai mari pentru că nu mai este atât de încărcat. Si o să se micșoreze.
 14. Am și eu o problema legata de gamemodeul lui Edison din 2016, problema este că după ce completez tot la înregistrare mă spawneaza cu skin de CJ și level 0 însă toate comenzile și dialogurile merg perfect, am tot incercat sa repar această problema dar nu am reușit, mă puteți ajuta? (Menționez că gamemodeul este luat de pe net, mai exact de pe sa-mp.ro)
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.