Sistema Duel version by Yudin
-
Similar Content
-
By NoNamed
Salutare SA-MP.Ro , am facut acest tutorial la cererea lui @Allaway. .
Sa incepem :
Mergem la functia "public PayDay" iar dupa mesajul cu informatiile despre payday-ul primit adaugam asa :
new h,m,s; // variabile de care ne vom folosi sa aflam ce ora este gettime(h,m,s); // obtinem si stocam timpul in variabilele definite mai susAcum, dupa ce am aflat timpul, punem niste conditii si un mesaj daca este nevoie :
if(h == oradorita && m == 0) { PlayerInfo[playerid][pExp] ++; // inlocuiesti cu variabila ta prin care citesti punctele de respect SendClientMessage(playerid, -1, "Ai primit doua puncte de respect ora aceatsa . Felicitari !"); // mesajul trimis player-ului la acea ora return 1; }Asta este tot . Pentru a pune mai multe ore pui mai multe conditii , de exemplu :
if(h == oradorita && m == 0 || h == adouaoradorita && m == aldoileaminutdorit) // si tot asaDar atentie, nu face linia prea mare pentru ca nu va fi suportata si iti va face probleme , daca vrei sa pui multe ore , o faci pe doua linii , daca vrei sa pui 5/6 ore e ok pe o linie , in fine, cred ca ai inteles .
ATENTIE : In loc de oradorita vei pune ora la care vrei sa se dea doua puncte . Daca de exemplu vre la 8:00 PM vei pune 20 , daca vrei la 8:00 AM vei pune 8 .
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts