Jump to content

Seghedi Robert

Membru
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutru

2 Followers

About Seghedi Robert

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Roby
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din cate am inteles exista un sistem in gamemode-ul burned.
 2. Salut! Multumim ca ai apelat pentru ajutor in incinta comunitatii San Andreas Multi-Player Romania! Problema poate fi in mai multe locuri. La comanda /work, trebuie sa setezi in primul rand coordonatele la care sa spawneze vehiculul, dar mai ales unghiul, dupa care, in baza de date, trebuie sa creezi un camp nou, si sa setezi la "Default - As defined - 538". Ti-am explicat in mare care ar fi rezolvarile, daca problema persista, lasa-mi un PM. Succes!
 3. Web Development - premium branding (#) Cine sunt? Salut, eu sunt Seghedi Robert (Roby) si acum va prezint serviciile pe care le ofer eu, in programarea web. Fiind premiat cu aur la olimpiadele nationale de informatica, pot spune ca nu sunt oricine. (#) Ce ofer eu? Servicii de web development, adica, ai un server de samp dar inca nu ai un panel? Ok, conteacteaza-ma si in maxim cateva zile il ai exact cum vrei tu, exact cu ce functii vrei tu, exact pe cei template vrei tu, si culmea, daca il vrei si pe Laravel, ti-l fac si pe Laravel. (#) Cat te costa? Avand in vedere ca am destul de multa experienta in programarea web, iar serviciile mele sunt destul de calitative, va voi face cate o oferta separata fiecaruia ce ma contacteaza. Ofertele sunt direct proportionale cu complexitatea sistemelor cerute de catre client. Pretul cerut include si template-ul pe care il doresti, daca vrei sa il cumperi si sa stii ca totul este 100% profesional. Portofoliu: Wordpress - https://seghedirobert.ro/ Platforma - https://platform.seghedirobert.ro/ Catalog online - https://platform.seghedirobert.ro/catalog_online (avizat de ISJ Arges si testat cibernetic) Plata: Metode de plata: PaySafeCard / PayPal / Transfer bancar (EUR / RON) / OP (ordin de plata) Contact: Discord: Roby#8843 Website: https://seghedirobert.ro/contact/
 4. Ori ai importat o baza de date gresita, ori nu ai in baza de date importata tabel-ul 'complaints'.
 5. Salut, am citit tot codul, iar problema este aici: La crearea variabilei "Radaron", ai omis un semn: Inlocuieste asta: Cu asta: new Radaron[MAX_PLAYERS]; Sper ca te-am ajutat Explicatie: (in caz ca vrei sa si intelegi): eroarea #29 la compilare iti spune ca ai uitat undeva un ";".
 6. La ce te referi prin asta?
 7. Salut. Mai multe detalii despre proiect si plata in privat te rog, iar in caz ca sunt interesat, iti voi lasa o metoda de contact. Multumesc de intelegere.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.