Jump to content

nobilzeusAdv

Membru
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nobilzeusAdv last won the day on June 2

nobilzeusAdv had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutru

3 Followers

About nobilzeusAdv

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Username: NobilzeusAdv Varsta: 18 Ce vinzi?: sistem de craciun: questuri,shop,top,crate Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 5 euro PaySafe,PayPal,Skrill,Transfer bancar Detalii de contact: discord: nobilzeus#0788 Alte precizari: pm me in DM Descriere: Un sistem de craciun cu un quest secundar, quest principal(2 etape), shop craciun si top craciun. La questul secundar trebuie sa colindati 30 de case, questul se reseteaza zilnic. La colindarea fiecarei case primesti niste puncte de craciun, iar la colindarea tuturor 30 de caselor intr-o zi primesti 10pp si 200 puncte craciun Questul main: trebuie sa gasesti cadourile pierdute de Mos Craciun, apoi trebuie sa duci cadourile la bradul de craciun, iar cand o sa aduni toate cadourile v-a trebuii sa mergi la bradul de craciun sa lasi cadourile apoi vei folosii /startmission pentru a incepe etapa finala la etapa finala trebuie sa zbori cu avionul peste oras si sa arunci cadouri, cand vei arunca toate cele 30 de cadouri vei primii un checkpoint pentru a te duce pe aeroport Cand vei intra in checkpoint o sa termini misiunea si vei primii un preamiu special, a 3-a oara cand termini misiunea primesti 100pp si 1000 christmass points Cadourile pe arunci pe y in timpul mersului cu avionul Daca completarea questului primesti un premiu special si 500 puncte de craciun Daca completezi questul de 3 ori primesti un premiu mai special si 1000 puncte de craciun /addobject - adaugi un obiect pentru questul principal /christmass - comanda principala pentru questinfo/shop/top /resetquest - reseteaza questul /resettop - reseteaza topul /alegecastigatori - alege un castigator pt top /givepoints - trimiti puncte de craciun unui player /hat - comanda pentru a pune o caciula de craciun care se cumpara din shop /debugcase - seteaza 29 case colindate /debugcadouri - seteaza 29 cadouri gasite /debugavion - seteaza 29 cadouri aruncate Adaugat un Christmass Crate din care poate sa pice: - $bani - premium points - respect points - sultan - sandking Shop-ul contine: - Palarie de craciun - $1,000,000 - $3,000,000 - 20 respect points - christmass crate - Tag 'Top Player' in chat - Premium Account - SandKing - Infernus Modificabile la libera placere. pe 25.12.2019 si 01.01.2020 se aleg castigatori automat premiile sunt 100 mil $ si 100 puncte premium, le modifiati dupa placere | pt top 3 si ceilalti din top 15 primesc 100 mill $ topul poate fi facut si pe panel foarte usor, cum este pe serverele mari cu topuri la questuri Sistemul este foarte usor de folosit si instalat Sistemul vine sub forma de include cu toti pasii de instalare in el, tot ce aveti bine Pentru melodii aveti nevoie de webhost (acolo unde aveti forumul,panelul)
 2. cauta alt forum, asta e mort
 3. oke tepare =)) te mai astept ca am niste baieti care vor sa le dai teapa =))
 4. sistem battlepass sistem atm login/register textdraw camera quest sistem billboard daily gift sistem coduri + multe altele sistemele la comanda, orice fel de sisteme, optimizari. preturi scazute! pm!
 5. inutil, timpul in secunde? transforma-l in minute
 6. Vand sistem NPC care trag cu arma in tine, pot fi folositi la sisteme de rob,misiuni,etc.. Sistem pacanele asemanator nephrite sistem stage asemanator b-hood fac sisteme la comanda, aproximativ orice sistem majoritatea sistemelor de pe serverul playkingdoom rpg sunt facute de mine, /getquest ca pe b-hood, sistem minigame (parkur ,1v1,blue vs red), si multe altele Ofer sisteme la preturi avantajoase, accept paypal,paysafe si skrill. cine este interesat pm
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.