Mister Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Salut, cu ceva timp in urma am postat un video in care va intrebam si va ceream cateva sfaturi despre un sistem de case opening. Am abandanot "proiectul" pentru o perioada iar zilele acestea m am reapucat si dupa ce l am terminat si finisat, m am gandit sa il postez, de ce? de ce nu. Descriere: Sistemul este realizat in intregime de mine (asa lucrez eu indiferent, nu mai lucrez la comun sau la edit) V 1.0 Prima versiune se putea utiliza doar de un player plus optimizare si cod scris prost, am postat la imagini si video acum ceva timp Functioneaza pentru mai multi playeri in acelasi timp 5 tipuri de iteme: Common 48% UnCommon 23% Rare 16% Ultra Rare 11% Legendary 2% Sistemul este inspirat din CS:GO Sunete ca in CS:GO atunci cand se trece peste iteme si 3 sunete distincte pentru primele 3 clase de iteme Nu aveti nevoie de streamer este creat doar din obiecte globale Obiectele sunt create la 700metri deasupra playerului deci nu pot incurca Sistemul nu contine textdrawuri deoarece asa ceva nu se poate realiza din acestea desi da impresia 210 obiecte vor fi create pentru fiecare player care deschide o cutie si vor fi distruse imediat dupa Numele Cantitatea si Itemele care pot fi castigate la cutie pot fi usor modificate Destul de ordonat, optimizat si bine aranjat zic eu pentru 300 de linii de cod dar oriunde e loc de mai bine Pastebin: https://pastebin.com/A95AWEJm Downlaod PWN: https://www.dropbox.com/s/7jgputb594h9jif/case.pwn?dl=0 VirusTotal: https://www.virustotal.com/ro/url/18b1927e676a625a04c5ff6435c34398c86a0767893fb81c49ededb3277bd567/analysis/1536017014/ Video: 4 1 6 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
InceMan Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 foarte bine lucrat, păcat ca nu îmi place cs:go FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
Джо Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Frumos lucrat, imi place, am salvat proiectul tau pentru a testa niste chestii. +1.
Mister Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 Multumesc, astept sugestii sau buguri daca este cazul pentru rezolvare sau ceva imbunatatiri la sistem in sine. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Kiran Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) Acum 7 ore, Mister a spus: Multumesc, astept sugestii sau buguri daca este cazul pentru rezolvare sau ceva imbunatatiri la sistem in sine. Eu unul am făcut partea sa-mi de-a bani + salvarea în baza de date, dar sunt și unii ce nu știu sa îl rezolve, ar fi bun pentru versiunea 3.0 =) Edited September 5, 2018 by Kiran Ares4 =(
Kiran Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Acum 4 ore, Csf a spus: Ma poti ajuta sa il bag in gm? mai recomandat e pe include sau filterscript, nu face gm-ul tau de 4 milioane de linii si poate ii faci tu un update si nu gasesti o linie Ares4 =(
Csf Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 (edited) pai si unde gasesc include-ul si filterscript-ul ? ca el a dat script-ul Edited November 7, 2018 by Csf
LUCYANN22 Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Si comanda care e sa dai tuturor playerilor? Spune-mi toate comenzile acestui sistem +1
LUCYANN22 Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute On 11/6/2018 at 6:05 PM, Kiran said: mai recomandat e pe include sau filterscript, nu face gm-ul tau de 4 milioane de linii si poate ii faci tu un update si nu gasesti o linie Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute On 9/5/2018 at 9:12 AM, Miihail. said: Frumos lucrat. Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute On 9/4/2018 at 3:50 PM, LeonardPWN said: frumos lucrat. Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute On 9/5/2018 at 8:08 AM, Kiran said: Eu unul am făcut partea sa-mi de-a bani + salvarea în baza de date, dar sunt și unii ce nu știu sa îl rezolve, ar fi bun pentru versiunea 3.0 Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute Te rog ajuta ma!! unde bag ala csgo_opencase.c ??? Si cel case.pwn unde?? Plss cineva sa ma ajute
Allxseiggen Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Foarte frumos sistemul, felicitări. Edited February 6, 2020 by Allxseiggen
Recommended Posts