Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Salut, am si eu aceasta eroare , imi puteti spune de la ce e ? am cautat pe net si cica ar fi de la depasirea marimii vectorului/stringului dar nu gasesc problema

(1780) : error 032: array index out of bounds (variable "BikersStunt")

linia de eroare: format(BikersStunt[sNume1], sizeof(BikersStunt[sNume1]), "nume");

enum stuntB
{
    Float:sX,
    Float:sY,
    Float:sZ,
    sActive,
    sNume1[256],
    sNume2[256],
    sNume3[256],
    sN1=0,
    sN2=0,
    sN3=0,
    sPrize1,
    sPrize2,
    sPrize3

};
new BikersStunt[stuntB];

Edited by Fashion

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
enum stuntB
{
    sActive,
    sNume1[256],
    sNume2[256],
    sNume3[256],
    sN1,
    sN2,
    sN3,
    sPrize1,
    sPrize2,
    sPrize3

};

Nu stiu exact ce vrei sa faci, dar daca e dupa gandirea mea ai putea folosi alta modalitate.

• 0
Posted

Problema ta este faptul ca vectorul tau BikersStunt trebuie sa fie 2D in nici un caz 1D si ar trebui sa fie:

new BikersStunt[marime index][stuntB]

Si in functie de fiecare index va contine informatiile de care ai nevoie desi dupa cum vad eu treaba marimea indexului ar trebui sa fie 1 si sa folosesti numa indexu 0(pentru ca datele tale din enum sunt repetitive in loc sa fie numa una si sa stochezi in indexi diferiti, dar nu ma bag, sistemu tau)

• 0
Posted
2 hours ago, Banditul said:

Problema ta este faptul ca vectorul tau BikersStunt trebuie sa fie 2D in nici un caz 1D si ar trebui sa fie:

new BikersStunt[marime index][stuntB]

Si in functie de fiecare index va contine informatiile de care ai nevoie desi dupa cum vad eu treaba marimea indexului ar trebui sa fie 1 si sa folosesti numa indexu 0(pentru ca datele tale din enum sunt repetitive in loc sa fie numa una si sa stochezi in indexi diferiti, dar nu ma bag, sistemu tau)

nu merge , nush dc .

12 hours ago, andy47 said:

enum stuntB
{
    sActive,
    sNume1[256],
    sNume2[256],
    sNume3[256],
    sN1,
    sN2,
    sN3,
    sPrize1,
    sPrize2,
    sPrize3

};

Nu stiu exact ce vrei sa faci, dar daca e dupa gandirea mea ai putea folosi alta modalitate.

am sa incerc sa fac asa.