Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Salut. Am un server de Sa-mp si as dori sa stiu cum se poate sa modifica health la masini de exemplu la (Rhino tank-ul sa ii setez alt hp fata de celalate vehicule).

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 8 ore, DavidTKD a spus:

Salut. Am un server de Sa-mp si as dori sa stiu cum se poate sa modifica health la masini de exemplu la (Rhino tank-ul sa ii setez alt hp fata de celalate vehicule).

aia trebuie modificat de scriptar priceput si trecut prin aia

• 0
Posted (edited)

Bun ce vreau sa te intreb eu practic daca modifica acolo se schimba la toate vehiculele dar daca vreau sa modific doar la Rhino (Tank)

Edited by DavidTKD
  • 0
Posted (edited)
Acum 9 ore, DavidTKD a spus:

Bun ce vreau sa te intreb eu practic daca modifica acolo se schimba la toate vehiculele dar daca vreau sa modific doar la Rhino (Tank)

trebuie sa faci o bucla si sa vezi daca masina cu id = x este tanc si atunci sa setezi viata. Sau tancurile sa le creezi folosinduce de o variabila new tancuri[cate_tancuri_vrei].

tancuri[0]= AddStaticVehicle(parametrii) si tot asa pana la nr_de_tancuri -1.

si dupa zpoti face o bucla cu for care este mai eficienta decat prima for(new i=0;i<nr_de_tancuri;i++) SetVehicleHealth(tancuri, viata);

Edited by valivaly96
  • 0
Posted

Te poti folosii de public-ul OnVehicleSpawn si sa faci urmatorul lucru

public OnVehicleSpawn(vehicleid) {
  if(GetVehicleModel(vehicleid) == 432) return SetVehicleHealth(vehicleid, Viata);	
  return 1;
}

maxresdefault.jpg

• 0
Posted
Acum 10 ore, DavidTKD a spus:

Iau eror cum ca ar mai fii inca o functie

Update la server...

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world...");
	SendRconCommand("exit");