Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Cum adaug o factiune pe gamemode-ul Burned? Platesc

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Pai masinile le ai in baza de date la scar sau ceva de genu , factiunea adica nume etc din tabelul factions , restul se face din gm 

Edited by Uzzi25.
  • 0
Posted
Acum 10 ore, valivaly96 a spus:

Uitate aici, e greu de explicat prin scris. 

Acest tutorial este pentru BigZone, nu pentru Burned cum am mentionat mai sus. Dar mersi oricum ca te-ai straduit sa cauti :)

• 0
Posted
Acum 8 minute, SilviuZLD a spus:

Acest tutorial este pentru BigZone, nu pentru Burned cum am mentionat mai sus. Dar mersi oricum ca te-ai straduit sa cauti :)

Nu o sa gasesti tutorial pt fiecare gm in parte. In principiu e la fel doar ca difera niste variabile

• Upvote 1
  • 0
Posted
35 minutes ago, SilviuZLD said:

burned sau bigzone e cam tot aceeasi, deci nu difera nimic.

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

• 0
Posted

Am urmarit tutorialul , am modificat pe unde am putut (Setplayertoteamcolor ; pLevel ; setleader ; etc) cam peste tot, nu stiu pe unde sa mai caut
Imi da eroarea aceasta. As fii foarte recunoscator daca m-ati putea sa rezolv toata problema. Repet, pot plati
Server log: https://pastebin.com/NJgEqQsX
Doriti sa va arat si altceva?

• 0
Posted

0000c044

asta este culoarea?

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

• 0
Posted
Acum 3 minute, s4uriK a spus:

asta este culoarea?

nup, daca te referi la SetPlayerToTeamColor acolo am pus COLOR_BLACK iar la define am pus 0x000000AA

• 0
Posted
47 minutes ago, ValentinB said:

Data viitoare cand raspunzi la un topic, incearca sa te uiti si la data in care a fost postat. Asta e un topic din Martie 2018.