Jump to content

praunedo

Membru
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

praunedo last won the day on February 8

praunedo had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutru

3 Followers

About praunedo

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  praunedo
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Salut, as avea o problema la un gamemode de la 0 inceput de catre mine si un prieten. Cand dau /q pica serverul / respectiv daca dau ban, kick etc practic cand se deconecteaza un jucator, as aprecia enorm daca cineva ar putea sa ma ajute.
 2. O alta varianta ar fii daca nu gasesti, cauta redzone~n~community si ar trebui sa gasesti, sau doar redzone si atat
 3. da o poza cv, dar nu are cum sa nu mearga, te duci in systems.inc daca acolo ai textdraw-ul legat de logo modifici numele pe care vrei sa-l pui, dai ctrl s si dupa te duci in gamemode adica in .pwn si compilezi.
 4. Nu mai tin minte, dar poti sa verifici in felul urmator daca are o comanda ascunsa legata sa-ti dai admin, PlayerInfo[playerid][pAdmin] = 6; sau 7;
 5. Salut, astazi o sa va prezint un videoclip pe care l-am postat astazi despre Admin Shop destul de complex. Nu are rost sa va dau aici liniile de la cod ca daca nu de ce am mai stat 33 minute sa va explic aproximativ pas cu pas in tutorial? Video: Daca am ajutat macar pe cineva cu acest tutorial as aprecia un +1.
 6. nu are cum, este baza
 7. @victor gamingdaca ai arata si tu liniile de la systems la care iti da eroare te-am putea ajuta zic si eu
 8. @victor gamingdeci ai rezolvat vere? dc plm faci un topic cu problema, te ajut si dupa nici nu mai raspunzi
 9. @victor gamingla inceput de gamemode pe undeva pune new handle; si la ongamemodeinit pune handle = mysql_connect(handle, host, nume, parola, baza)
 10. @victor gamingdaca ai arata si liniile ar fii ceva super, oricum din cate vad din eroare nu ai definit "handle"
 11. Multumesc pentru +1. Legat de o noua versiune MySQL o sa tin cont de aceaasta recomandare dar eu cand am facut tutorialul m-am gandit ca majoritatea folosesc R34 (ma refer la incepatori). Eu oricum nu-mi deschid serverul si nu vad de ce as pune o noua versiune MySQL si nici nu o sa postez acel gm deoarece este un gm de la 0 muncit de mine si un prieten. Legat de YCMD o sa tin cont de asta si o sa trec la Pawn.CMD, mersi inca o data
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.