SilviuZLD Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Doresc sa adaug o factiune pe gamemode-ul burned. platesc Edited March 25, 2018 by SilviuZLD
StrikerM Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Acum 2 ore, SilviuZLD a spus: Doresc sa adaug o factiune pe gamemode-ul burned. platesc Ai PM Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Lunoxx Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 (edited) Salut, facebook.com/pawnscripts, sau viziteaza-mi topicul din semnatura. Astept un mesaj daca esti interesat. Edited March 26, 2018 by Lunoxx Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
Arabu Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Daca inca mai ai nevoie , te ajut eu . YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
Recommended Posts