Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gamemode sters.

Edited by RebornAdv
Gamemode Sters

mai tare e bigzone

Posted

Baza de date o luati de la alt gm eternal ca functioneaza.

mai tare e bigzone

Posted

Macar am avut gamemode asa,daca il sterge randomM si chiar l-a sters.Si l-am postat eu iara.

mai tare e bigzone

Posted
1 hour ago, RebornAdv said:

Nu trebuia sa ma mentionezi @RebornAdv

Posted
Acum 15 ore, RebornAdv a spus:

Macar am avut gamemode asa,daca il sterge randomM si chiar l-a sters.Si l-am postat eu iara.

sistemul apartamente e functional ?

Posted
Just now, Exaton said:

sistemul apartamente e functional ?

Nu il are,e primul gamemode de pe server.Dar asta e mai bun are mai multe in el si merge beton l-am probat eu.Nu pica sau ceva.

mai tare e bigzone

• 2 weeks later...
Posted
1 minute ago, _iCristiaN_ said:

Ce panel este compatibil cu acest gm?

Nu cred ca gasesti, dar un bigzone lejer merge, doar daca il mai faci tu unpic compatibil il duce foarte lejer, am eu unul parca.

mai tare e bigzone

Posted
Chiar acum, RebornAdv a spus:

Nu cred ca gasesti, dar un bigzone lejer merge, doar daca il mai faci tu unpic compatibil il duce foarte lejer, am eu unul parca.

Si ai putea sa mi-l dai? Sau nu il dai? Sau gen.. vrei bani pe el? Intelegi ce zic.. :)

Posted
Just now, _iCristiaN_ said:

Si ai putea sa mi-l dai? Sau nu il dai? Sau gen.. vrei bani pe el? Intelegi ce zic.. :)

Nu vand lucrul altuia.

mai tare e bigzone

Posted
Just now, RebornAdv said:

Nu vand lucrul altuia.

Dar nu il mai am, dar merge a lui AndreiGB cand il posteaza merge ca am avut un panel de ala

mai tare e bigzone

Posted
Chiar acum, RebornAdv a spus:

Dar nu il mai am, dar merge a lui AndreiGB cand il posteaza merge ca am avut un panel de ala

Mai mult ca sigur nu il posteaza, dar am o intrebare, te pricepi in developing? Gen.. am ceva gen panelul ala e postat chiar in topic-ul acela la comentarii dar ii lipsesc 4 fisiere, config, etc.

Posted

Mai mult ca sigur nu il posteaza, dar am o intrebare, te pricepi in developing? Gen.. am ceva gen panelul ala e postat chiar in topic-ul acela la comentarii dar ii lipsesc 4 fisiere, config, etc.

Config.class alea? si care zi-le aici

mai tare e bigzone

Posted

Citez: 

in acest panel nu exista 4 chestii, config.inc, header.inc si footer.in + ce aveti nevoie in baza de date pentru a portni acest panel.

In rest este un panel foarte bun.

Posted

Citez: 

in acest panel nu exista 4 chestii, config.inc, header.inc si footer.in + ce aveti nevoie in baza de date pentru a portni acest panel.

In rest este un panel foarte bun.

Hmm, nu ma bag la astea doar la compatibilate si la unele modificari sau adaugari care nu le are, cauta pe altcineva TuNNe era parca sau il incurc nu stiu 

mai tare e bigzone

Posted
Acum 16 minute, _iCristiaN_ a spus:

Si ma poti ajuta sa fac un panel bigzone compatibil cu acest gm?

imi dai si mie gm ? plz