Jump to content

_iCristiaN_

Membru
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _iCristiaN_

  1. Interesant! O idee chiar foarte bună, însă în timp s-ar putea să intervină multe probleme, poate chiar samp-ul va muri având în vedere că GTA devine tot mai populat si sa:mp scade pe zi ce trece, plus că în curând își va face apariția GTA 6, oricum nu asta ar fi o problemă că majoritatea sampistilor au PC de coajă, dar mai sunt si acei 10% sampisti care chiar au PC-uri bune.
  2. Cât de penibil esti, sincer, mai bine nu postai, te faci de rușine. Si fără bani și cu multe pretenții ?poate dacă-ți vinzi biletele alea de le primești că ai handicap, mai primești un bănuț să plătești scripterul. @CenzoR
  3. Salut! Te felicit pentru munca depusă, se vede că ai muncit. @ionutdrg45
  4. Samp-ul nu a murit si nici nu a imbătrânit, incă este tânăr, doar că a rămas fără familie si casă. Iar noi il putem ajuta să-si găsească o nouă familie si o nouă casă. In scurt timp voi reveni cu un nou server, dotat cu detoate începând de la web-hosting pana la un gamemode superb. Va fi un gm cum erau prin anul 2012-2014 - mapping frumos si bine gandit, systeme multe, factiuni multe, culori 50/50. Practic nu e nici chiar inapoiat dar nici chiar cu toate systemele de acum, incât să devină monoton, e o combinatie intre ele.
  5. Meh, nu prea se merită ce a prins. Mai bine as merge pe un panelul burned original.
  6. Să zicem că 50% din panel este, dar 50% nu e. Multe lucruri lipse. Cât despre buguri nu mai vorbesc. Practic, nu tot ce e in imagini e si in panel-ul pus la descărcare.
  7. Nu vă m-ai chinuiti, am reusit să-l incarc cum trebuie. NU ESTE PANELUL DIN IMAGINI.
  8. Cum rezolv bugul cu /setadmin? Nu se salveaza in baza de date. Cum rezolv bugul la job-ul farmer? Dupa ce dau /work nu apare nimic.
  9. Ești conștiente că eu vorbeam despre altceva nu? Vii tu un mare fraier ce ești și te bagi aiurea in discuție fără ca măcar să stii bine ce am intrebat
  10. Dacă tu reușești să construiești o propoziție cap-coadă corectă, eu îți dau și a da! Nu mai fă spam in topic-ul acesta, 85% din comentarii sunt ale tale. Există PM!
  11. Acesta-i un argument de copil de 10 ani, e jale... au ajuns ca toti plozii să comenteze p-aici.
  12. Lasă-te, esti varză, dacă n-ai habar să dai cu rcon-ul un reload la fs, e clară situatia.
  13. Mie-mi zici sa ma las? Ia si invata sa scrii corect mai intai si apoi discutam. Repet, corect: lasa-te*. Mai pune mana pe o carte de română, vezi tu..
  14. Unde mortii lui modific coordonatele pentru locations/gps la Survival Arena? Am cautat in toate case de la dialog_locations, unde mm lui modific coordonatele pentru checkpoint?
  15. Salut, cum sta treaba cu systemul de garage? Am cautat si in system_garage.inc sau cum se numea, si tot n-am gasit vreo comanda sau ceva care sa-mi indice cum as putea intra sau parca masina in garaj. Help me :)!
  16. Tin sa te felicit pentru munca depusa, bravo tie nota 10, insa parerea mea personala este ca munca pe care o faci este absolut in zadar. De ce? Nu are rost sa copii Ruby Nephrite, este o comunitate prea mare, iar jucatorii nu vor sa vada un nou server care sa semene cu o comunitate mare, efectiv nu mai este acel 'chef de joc'. Daca vrei sa incepi ceva frumos, mai exact un nou proiect, ar trebui sa faci ceva cat mai unic. Succes cu noul proiect!
  17. Salutare, am si eu o intrebare: cum se conecteaza acest panel din acest gamemode din 2016?
  18. vai de pl lui gm asta , full bug + doar cateva systeme faine care desigur si acelea sunt buguite =))))
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.