Jump to content

Question

Posted

Salut, cum pot sa fac sa nu mai imi dea bani pe - daca am mai mult de 1kkk, de unde schimb asta?

20 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

banii pe care ii are jucatorul in dreapta ii tin intr-o variabila , si de fiecare data cand primeste bani verifici daca suma pe care o are + suma aia este mai mica decat 999 999 999 parca

• 0
Posted

Nu inteleg de unde este, de unde sa schimb. Pai de unde schimb in gm sa nu mai dea bani pe - daca am mai mult de 1kkk

• 0
Posted
5 minutes ago, RzNk7 said:

Mai faci o variabila prin care sa stochezi banii.

Pai unde o fac?

Ca nu inteleg...

• 0
Posted
Just now, RzNk7 said:

Lasa-te, daca nici atat nu stii sa faci :|.

Pai unde o fac mane, in baza de date in gm ... si cum o fac...

• 0
Posted
15 minutes ago, Diversity said:

mai departe iti dai delete la viata

Daca vii cu hate poti pleca, am intrebat cum sa fac ca nu stiu ;)

• 0
Posted
40 minutes ago, Diversity said:

citeste ce a zis mihai mai sus si ai sa iti dai seama de ce am zis asta

Nu am zis ca sunt mare scripter ;)

• 0
Posted (edited)
16 minutes ago, EnCristi said:

In + nu ma cunoaste

daca nici variabila nu stii sa definesti , eu zic sa incepi sa cauti tutoriale cu un limbaj mai cunoscut gen c++ sau sa astepti sa intri la liceu si daca te duci la mate-info vei face c++ acolo si te va ajuta , pana atunci nu cred ca e cnv care sta sa dadeasca pe cineva care nici sa defineasca o variabila nu stie , nu te supara dar trebuie sa inveti basic-ul .

Edited by iKoGames
  • 0
Posted
La 23.03.2018 la 1:47, EnCristi a spus:

Salut, cum pot sa fac sa nu mai imi dea bani pe - daca am mai mult de 1kkk, de unde schimb asta?

limita este de 2.147.000.000 aproximativ, deci nu o sa iti dea cu - daca depasesti 1kkk co daca depasesti 2.147.000.000(aproximativ). Exista un filescript care impartea numarul in doua dar nu mai stiu cum se numeste.Mai usor poti face o verificare ca daca suma actuala de bani + ce va primi > decat limita pt o variabila de tip integer sa stochezi banii il alta variabila(asta de fiecare data cand primeste bani). Mai creezi una in baza de date, im enum Pinfo si dupa si imcarci cand se logheaza pe srv