Jump to content

iKoGames

Membru
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iKoGames's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tu ai doar 10 masini pe server?
  2. Am rezolvat, adaugati asta la OnGameModeInit AddPlayerClass(0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 0, 0, 0, 0, 0, 0); // la mn asta a mers Sau asta la OnPlayerConnected SetPlayerWorldBounds(playerid, 20000.0000, -20000.0000, 20000.0000, -20000.0000);
  3. Salut, dupa ce ma conectez pe server primesc aceasta eroare "stay within the world boundaries" e posibil sa fie datorita unor coloane din baza de date lipsa? sau de la ce sa fie? si primesc dupa ce imi pun parola.
  4. Cum fac ca atunci cand un player intra intr-o masina a unei factiune sau intra intr-o masina fara permis , sa ii dea un fel de freeze sau slap , fara sa scoate pe cine e in masina ( daca in masina este sofer).
  5. multumesc , asta voiam sa stiu , daca are un deelay , merci
  6. adica ? eu doar am intrebat ceva , nu am nevoie de raspunsuri inutile.
  7. Salut , am vazut pe multe servere ca la inceput pe server este un text cu checking ban status , acesta este pentru a da timp serverului sa acceseze baza de date?
  8. daca nici variabila nu stii sa definesti , eu zic sa incepi sa cauti tutoriale cu un limbaj mai cunoscut gen c++ sau sa astepti sa intri la liceu si daca te duci la mate-info vei face c++ acolo si te va ajuta , pana atunci nu cred ca e cnv care sta sa dadeasca pe cineva care nici sa defineasca o variabila nu stie , nu te supara dar trebuie sa inveti basic-ul .
  9. banii pe care ii are jucatorul in dreapta ii tin intr-o variabila , si de fiecare data cand primeste bani verifici daca suma pe care o are + suma aia este mai mica decat 999 999 999 parca
  10. bnu , cred ca se face automat .
  11. e optima faza asta? ca gen nu prea vreau sa bag brute-uri
  12. si cu vad cand e in spray ? sau
  13. Salut , cum pot sa afisez un SendClientMessage cuiva cand isi repara masina la pay n spray ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.