Sari la conținut
  • 0
Elody.

Panel SA:MP BUG !

Întrebare

Am un panel gen big-zone, si are un bug, daca il conectez la server si dau Start la server, intra unul care stie de bug si da ban la toti.

Daca doriti las aici panel.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

27 răspunsuri la această întrebare

Postări Recomandate

  • 0

Daca nu conectezi panel-ul, atunci server-ul este in siguranta?

Intrebarea este pentru tine, de unde crezi ca provine problema, de la server sau de la panel.. si de ce?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
Acum 2 minute, Maurice a spus:

Daca nu conectezi panel-ul, atunci server-ul este in siguranta?

Intrebarea este pentru tine, de unde crezi ca provine problema, de la server sau de la panel.. si de ce?

Da, daca nu conectez panelul, serverul este in siguranta.

E de la panel, de ce ? nu stiu ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

Sigur se foloseste de vulnerabilitatea aia facuta populara de underzero, cauta pe youtube daca vrei sa vezi cum procedeaza. Rezolvarea e destul de usoara, pui o conditie in profile.p.php sau cum se numeste fisierul tau.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
Chiar acum, Lunoxx a spus:

Sigur se foloseste de vulnerabilitatea aia facuta populara de underzero, cauta pe youtube daca vrei sa vezi cum procedeaza. Rezolvarea e destul de usoara, pui o conditie in profile.p.php sau cum se numeste fisierul tau.

Pai cum pun o conditie ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
2 hours ago, Elody aka Bogdy said:

Pai cum pun o conditie ?

if(........)..

Uita-te cum e pusa conditia cand afisezi butoanele de warn / ban si ce mai ai pe-acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

Uite tot scriptul, cum bag conditia ?
 

if(isset($_POST['ban'])) {
	if(!$_POST['reason'] && !$_POST['duration']) echo '<div class="alert alert-danger">Ai lasat campuri necompletate.</div>';
	else {
		echo '<div class="alert alert-success">Jucatorul a primit ban cu succes.</div>';
		if($_POST['duration'] == 0) {
			$permanentban = 1;	
			$duration = 0; 
		} else {
			$permanentban = 0;	
			$duration = $_POST['duration'];		
		}


		$q = Config::$g_con->prepare('INSERT INTO `panelactions` (`actiontime`, `actionid`, `playerid`, `playername`, `giverid`, `givername`, `reason`) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)');
		$q->execute(array($duration,1,Config::getID('users','id',$data->name),Config::getID('users','name',$data->name),Config::getData('users','id',$_SESSION['user']),Config::getData('users','name',$_SESSION['user']),$_POST['reason']));
		
		$q = Config::$g_con->prepare('INSERT INTO `bans` (
		`BanTimeDate`,
		`IP`, 
		`Active`, 
		`Permanent`, 
		`IPBan`, 
		`Time`, 
		`PlayerName`, 
		`Days`, 
		`AdminName`, 
		`Reason`
		) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)');
		$q->execute(array(
		date("Y-m-d H:i:s"),
		Config::getID('users','IP',$data->name),
		1,
		$permanentban,
		$_POST['banip'],
		(time()+$duration*86400),
		Config::getID('users','name',$data->name),
		$duration,
		Config::getData('users','name',$_SESSION['user']),
		$_POST['reason']
		));				
	}
}

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
6 hours ago, Elody aka Bogdy said:

Uite tot scriptul, cum bag conditia ?
 


if(isset($_POST['ban'])) {
	if(!$_POST['reason'] && !$_POST['duration']) echo '<div class="alert alert-danger">Ai lasat campuri necompletate.</div>';
	else {
		echo '<div class="alert alert-success">Jucatorul a primit ban cu succes.</div>';
		if($_POST['duration'] == 0) {
			$permanentban = 1;	
			$duration = 0; 
		} else {
			$permanentban = 0;	
			$duration = $_POST['duration'];		
		}


		$q = Config::$g_con->prepare('INSERT INTO `panelactions` (`actiontime`, `actionid`, `playerid`, `playername`, `giverid`, `givername`, `reason`) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)');
		$q->execute(array($duration,1,Config::getID('users','id',$data->name),Config::getID('users','name',$data->name),Config::getData('users','id',$_SESSION['user']),Config::getData('users','name',$_SESSION['user']),$_POST['reason']));
		
		$q = Config::$g_con->prepare('INSERT INTO `bans` (
		`BanTimeDate`,
		`IP`, 
		`Active`, 
		`Permanent`, 
		`IPBan`, 
		`Time`, 
		`PlayerName`, 
		`Days`, 
		`AdminName`, 
		`Reason`
		) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)');
		$q->execute(array(
		date("Y-m-d H:i:s"),
		Config::getID('users','IP',$data->name),
		1,
		$permanentban,
		$_POST['banip'],
		(time()+$duration*86400),
		Config::getID('users','name',$data->name),
		$duration,
		Config::getData('users','name',$_SESSION['user']),
		$_POST['reason']
		));				
	}
}

 

Sus, unde ai 

if(isset($_POST['ban'])) {

inlocuiesti cu 

if(isset($_POST['ban']) && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) >= 1) {

bineinteles, inlocuiesti si la warn/mute, la changemail poti pune la a6+

Editat de Krusher
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
2 hours ago, Elody aka Bogdy said:

Multumesc tuturor, in deosebi Krusher !
Am schimbat la toate ( warn, ban, mute, etc.) , sper sa functioneze, in caz contrar deschid alt topic .

Vezi ca trebuie sa pui conditia si la reclamatii/tickete.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

Cum pot pune, de ex: if(isset($_POST['doveziinsuficiente']) && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) >= 1) { 
sa fie de la admin 1 pana la 7 ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
21 hours ago, Elody aka Bogdy said:

Cum pot pune, de ex: if(isset($_POST['doveziinsuficiente']) && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) >= 1) { 
sa fie de la admin 1 pana la 7 ?

Pai deja e de la admin 1 pana la 7, deoarece ai operatorul >= (mai mare sau egal), deci o sa poti apasa pe "Dovezi insuficiente" daca ai admin mai mare sau egal de 1. Vrei sa-l faci sa se opreasca la 7, gen sa nu mearga mai mare de 8? Atunci pune:

 

if(isset($_POST['doveziinsuficiente']) && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) >= 1 && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) < 8) {  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0
Chiar acum, Krusher a spus:

Pai deja e de la admin 1 pana la 7, deoarece ai operatorul >= (mai mare sau egal), deci o sa poti apasa pe "Dovezi insuficiente" daca ai admin mai mare sau egal de 1. Vrei sa-l faci sa se opreasca la 7, gen sa nu mearga mai mare de 8? Atunci pune:

 

 


if(isset($_POST['doveziinsuficiente']) && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) >= 1 && Config::getData('users','Admin',$_SESSION['user']) < 8) {  

Asta am vrut, multumesc !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

Mai este un bug, playerii conectati ii arata aiurea, daca sunt 6 Online panelul decide ca pe server sunt 10 ...

Sper ca acesta e scriptul, si ca ma veti putea ajuta, am incercat sa pun in loc de '> 0 ' - '= 1' dar, din pacate, fara nici un rezultat ....

Spoiler

<div class="infobox-container">
    <?php 
        $q = Config::$g_con->prepare("SELECT * FROM `users` WHERE `Status` > 0");
        $q->execute();
    ?>
<div class="infobox infobox-green">
<div class="infobox-icon">
<i class="ace-icon fa fa-user"></i>
</div>
<div class="infobox-data">
<span class="infobox-data-number"><?php echo $q->RowCount() ?></span>
<div class="infobox-content"><a href="<?php echo Config::$_PAGE_URL; ?>online">jucatori conectati</a></div>
</div>
</div>

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

Aceasta problema tine de gamemode, nu se seteaza corect Statuts-ul in baza de date. La OnPlayerConnect faci un query care sa seteze Status pe 1, la OnPlayerDisconnect sa seteze Status pe 2 iar la OnGameModeInit sa seteze Status 0 la toti (in caz ca au ramas cativa pe Status 1)

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 0

 

Acum 13 ore, Krusher a spus:

Aceasta problema tine de gamemode, nu se seteaza corect Statuts-ul in baza de date. La OnPlayerConnect faci un query care sa seteze Status pe 1, la OnPlayerDisconnect sa seteze Status pe 2 iar la OnGameModeInit sa seteze Status 0 la toti (in caz ca au ramas cativa pe Status 1)


Pai cum bag ? 
new query Status(playerid); ???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.