Jump to content
  • 0

Sistemul de War

OmuNegru

Question

Salutare.Am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate..Am nevoie de cateva functii in care atunci cand intru cu vehiculul pe turf..in 10 secunde sa ma dea afara..

Am gasit ceva..Am pus in gm..dar faza e ca eu cum am intrat pe turf..pe mine ma da afara..daca ma urc in masina(in timp ce sunt pe turf)atunci ma da afara in 10 sec..si eu voiam daca se poate sa nu mai pot sa ma urc in masina odata ce sunt pe turf.

Aici e tot ce am gasit legat de inwar-http://pastebin.com/bcKhZ0v6

Aici este ce am pus in gm:http://pastebin.com/4LDW6MiS

Dau +.va rog frumos

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Daca intelesai bine tu vrei sa nu te mai poti urca in masina cand esti pe turf, nu? Daca da atunci poti sa faci la OnPlayerStateChange verificarea pe care o faceai in timer.

if(GetPlayerZone(playerid) != -1 && TakeON[GetPlayerZone(playerid)] == 1)
{
	if(IsInWar1(playerid) && IsDefender(playerid) && GetPlayerVirtualWorld(playerid) == 10 ||IsInWar1(playerid) && IsAttacker(playerid) && GetPlayerVirtualWorld(playerid) == 10)
	{
		if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
		{
			RemovePlayerFromVehicle(playerid);
		}
	}
}

Doar ca tot ce trebuie sa mai verifici in plus este daca jucatorul intra in masina.

• 0

pseudocod

OnPlayerEnterTurf(playerid, ...) {
	if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) {
		SetTimerEx("EjectFromVehicle", 10*1000, false, "d", playerid); // ordinea parametrilor poate sa difere
	}
}

EjectFromVehicle(playerid) {
	RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}
Edited by Spmn
indentarea era varza

• 0
Acum 21 ore, WopsS a spus:

Daca intelesai bine tu vrei sa nu te mai poti urca in masina cand esti pe turf, nu? Daca da atunci poti sa faci la OnPlayerStateChange verificarea pe care o faceai in timer.

Asa ...acum nu mai pot sa ma urc in masina daca sunt pe turf..Ms dar mai e o problema.. cum intru pe turf cu masina ma da afara..si eu vreau in 10 sec..acel timer unde trebuie pun eu l-am pus in public onplayerspawn ca asa mi-a zis cineva..dar nu cred ca e bine pus..unde sa il pun?

• 0
Acum 25 minute, WopsS a spus:

Pune-l unde ti-a spus @Spmn.

Tot Nu Merge,,,Si +am gasit acum un Bug..deci cu cat merg mai repede cu atat ma da mai repde jos...daia iau un fcr si merg incet cu el..stau cat vreau eu...dar mie imi da de cate 3 ori aia cu in 10 sec..da nu ma da afara..AJUTORRRR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.