Jump to content

Parere deschidere server Hard-Roleplay


Aidan_Smith

Recommended Posts

Salut,acum cateva luni am inceput sa lucrez la un gamemode hard-roleplay si aproape l-am terminat si as vrea sa vad si parerea voastra,daca ar merita sau nu sa imi deschid un server de genul acesta.

http://imgur.com/a/8MQQF

Serverul ruleaza MySQL si are urmatoarele sisteme:

     Sistem de inventar.

  Sistem de factiuni. Fiecare isi face ce factiune doreste si "lupta" pentru statutul de oficial. Statutul de oficial cuprinde mai multe lucruri (primirea unui HQ,                    posibilitatea de a face arme si droguri, etc.)

 Exista, totusi, 4 factiuni care isi cauta un lider : Los Santos Police Department, Los Santos Emergency Services, Los Santos Government si San News Company.

 Sistem de trunk, cu depozitarea armelor in masina.

 Sistem de plantatie de droguri. Ai nevoie de seminte, le plantezi si astepti ceva timp, dupa culegi rezultatul

 Sistem de case ( La fiecare casa este un checkpoint,iar cand intri in el,iti apare adresa casei si proprietarul acesteia.)

 Sistem de business-uri ( La fiecare business este un checkpoint,iar cand intri in el,iti apare adresa business-ului si proprietarul acestuia.)

 Sistem de Car Jacker (Acest sistem,il poate avea oricine,iti iei uneltele de la 24/7,si esti gata sa spargi o masina)

 Sistem de joburi (Nu sunt cam multe,deoarece am zis ca nu merita sa faci mai mult de 3 joburi)

                  -Jobul il iei de la Employment Center,unde un angajat iti arata joburile

                 -Jobul Garbage este unul unic. Cand mergi la masina ta de lucru,trebuie sa ii dai /lock pentru a o deschide,dupa care te duci la mai multe ghene pentru a lua gunoiul.Cand ajungi la ghena,trebuie sa te dai jos si sa iei fiecare sac sa il pui in masina,iar dupa ce termini tura,gunoiul trebuie depozitat.

                -Jobul Pizza Boy este unul unic. Inainte de a te urca pe Faggio,trebuie sa iti pregatesti pizza si sa o pui in portbagaj. Dupa ce ai pus pizza in portbagaj,te duci la niste case,te dai jos de pe scuter,iei pizza din portbagaj si le-o duci clientilor pe veranda.Daca te comporti bine,clientul iti poate da un bacsis.

               -Jobul Curier este unul unic. Jobul este situat la Ocean Docks,iar masina de lucru este Burrito. Inainte de a te pregati de tura,trebuie sa iti pui coletele in portbagaj. Pentru a pune coletele in portbagaj,trebuie sa te duci intr-un depozit sa iei coletele. Dupa aceea,te duci la niste case ,te dai jos din masina,iei coletul si il duci omului la usa.Daca te comporti bine,clientul iti poate da un bacsis

 Sistem de rent-car ( Masina o inchriezi pentru 7 ore,si poti sa o returnezi cand vrei)

 Sistem de DMV  (daca nu respecti tot ce ti se spune in tutorial,s-ar putea sa pici testul)

Sistem de Garage

Sistem Pay&Spray ( Sistemul este unul realistic,dureaza ceva logic sa iti repare o masina stricata,asa ca atunci cand intri la Pay&Spray,mecanicul ti-o face in 2minute)

Sistem Tuning (Sistemul este unul realistic,mecanicul iti arata doar functiile legale care le poti pune pe masina,si la el ,tot un timp de lucrare are)

Sistem de Prison (Infractorii bagati la jail,au o curte facuta departe de civili,unde au mai multe facilitati : Sala de forta,dusuri.Ei pot avea si vizitatori.

Sistem de Amenzi ( Daca ai vreo amenda,trebuie sa te duci la Los Santos Police Department sa iti platesti amenda)

Sistem de banca (Cand intri in banca,ai 4 Ghisee,unde la fiecare este un checkpoint unde un angajat te ajuta sa iti ridici bani sau sa pui bani in cont.Poti sa iti faci si card la banca sau sa imprumuti bani)

Sistem de Asigurare ( Cand iti expira asigurarea la masina,trebuie sa te duci la Insurance Company)

Sistem de Anti Bunny Hop ( Daca faci Bunny Hop de mai multe ori,o sa cazi)

Sistem de tren (Poti sa iei trenul din gara,iti cumperi bilet si astepti trenul.Trenul va oprii la fiecare statie de tren din cele 3 orase)

Sistem de Dealership (In LS sunt mai multe Dealership-uri,unul in Rodeo si unul in Jefferson. Cand intri in Dealership,o sa iti arate masinile.Cand iti arata masinile,iti arata si caracteristicile ei,cum ar fii : consumul ei,cate locuri are,capacitatea de incarcare)

Sistem de First Person la masini ( Poti vedea din interior vehiculului)

Cand intri pe server ,te lasa unde erai cand ai iesit de pe server.

Sper sa va placa :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Aidan_Smith
Link to comment
Share on other sites

O singura intrebare: de ce ai ca public tinta jucatorii romani? Ai un target de ~200 jucatori, iar mare parte din ei joaca pe RO-RP de multa vreme facandu-si legaturi acolo si nu vad de ce ar intra pe alt server.

De ce nu il traduci in engleza si sa ai ca target mult mai multi jucatori, avand in vedere ca serverele engleze sunt in mare parte NGRP edits, poate cu GM-ul tau ai reusi sa faci o diferenta.

Link to comment
Share on other sites

E o idee buna si nu prea . Nu intru in multe detalii dar iti recomand sa te hotarasti in ce limba faci server-ul : ori in romana complet (doar comenzile sa fie in engleza) ori in engleza complet ... arata urat engleza combinata cu romana .

Link to comment
Share on other sites

Daca nu stii ce vrei sa faci, de ce te mai chinui sa deschizi un server degeaba? 

Ori stii din capul locului exact ce vrei, ori vei sfarsi ca celelalte copii RO-RP care abia atingeau 10 jucatori inainte sa fie inchise.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.