Daedric-Fox Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Poziţie: scripter Alte detalii: Caut 5 admini cu vârsta peste 16 ani cu un limbaj cât mai coerent și corect gramatical.Cei ce vor fi aleși de mine vor intra la un test. Lucrez la un gamemode unic, de la 0, si avem nevoie si de un nume, deci puteți propune unul. Admini recrutați, vor avea admin Rank 1, cine aud că cerșește/abuzează/nu respecta/etc REMOVE DIRECT fără discuții. Model: Nume: Nick: Vârsta: Experienta administrare: Propun numele pentru comunitate: Cu stima & respect DaEdRiC-FoX!! ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
MentoSan69 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nume:Claudiu Nick:MentoSan Vârsta:17 Experienta administrare:3 ani . Propun numele pentru comunitate:Pac4Life sau Romania Gaming Zone ( RGZ) , ArenaGame, Life-Game , Black-Zone . Astea sunt niste ideii.
AntoPanto Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nume:Maxim Antonio-Costin. Nick:Rolwin. Vârsta:15 Ani. Experienta administrare:3 Ani. Propun numele pentru comunitate:Omega-Life,Roleplay-City (RLC)
Addy Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nume: Addy Nick: Addy Vârsta: Am 16 ani. Experienta administrare: Mediu. Propun numele pentru comunitate: AU-Friends (Always United Friends).
.Kr0niX[] Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 6 hours ago, AntoPanto said: Nume:Maxim Antonio-Costin. Nick:Rolwin. Vârsta:15 Ani. Experienta administrare:3 Ani. Propun numele pentru comunitate:Omega-Life,Roleplay-City (RLC) Cerinte: Caut 5 admini cu vârsta peste 16 ani. Ai 15 ani. Vreau dovada ca ai administrat 3 Ani. 1
Daedric-Fox Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 7 hours ago, MentoSan69 said: Nume:Claudiu Nick:MentoSan Vârsta:17 Experienta administrare:3 ani . Propun numele pentru comunitate:Pac4Life sau Romania Gaming Zone ( RGZ) , ArenaGame, Life-Game , Black-Zone . Astea sunt niste ideii. 6 hours ago, Addy said: Nume: Addy Nick: Addy Vârsta: Am 16 ani. Experienta administrare: Mediu. Propun numele pentru comunitate: AU-Friends (Always United Friends). Accetptati pentru teste, adaugat-ma pe skype, andrei.dan49 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
AntoPanto Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 3 hours ago, .Kr0niX[] said: Cerinte: Caut 5 admini cu vârsta peste 16 ani. Ai 15 ani. Vreau dovada ca ai administrat 3 Ani. Pai cand m-am apucat de sa-mp,adica la 12 ani,prima oara m-am apucat de blow* si nu stiam sa fac nimic.Dupa MI-Am facut server-ul meu si acolo am invatat tot si inca server-ul e deschis si stau pe el,Ajut playeri mereu cand e nevoie,raspund non-stop la report-uri,ti-am explicat pe scurt.
.Kr0niX[] Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Quote Pai cand m-am apucat de sa-mp,adica la 12 ani,prima oara m-am apucat de blow* si nu stiam sa fac nimic.Dupa MI-Am facut server-ul meu si acolo am invatat tot si inca server-ul e deschis si stau pe el,Ajut playeri mereu cand e nevoie,raspund non-stop la report-uri,ti-am explicat pe scurt Edited April 29, 2016 by .Kr0niX[]
zNx. Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Nume:Andrei Nick:zNx Vârsta:16 ani. Experienta administrare:2-3 ani. Propun numele pentru comunitate:Gold-RPG,Gold-Play,G-Gaming(Gold-Gaming). Bafta in continuare.
Daedric-Fox Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 1 minute ago, zNx. said: Nume:Andrei Nick:zNx Vârsta:16 ani. Experienta administrare:2-3 ani. Propun numele pentru comunitate:Gold-RPG,Gold-Play,G-Gaming(Gold-Gaming). Bafta in continuare. add skype, andrei.dan49 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Kingsley Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Nu il recomand pe DaEdRiC ca e prea bun owner pentru voi:D Retras
.Kr0niX[] Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) 6 minutes ago, Tud0r. said: Nu il recomand pe DaEdRiC ca e prea bun owner pentru voi:D El nu este Owner ;) El este scripter pwp Incearca sa nu mai faci atat Off topic ca tot asta vad. Edited April 29, 2016 by .Kr0niX[]
Kingsley Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 1 hour ago, .Kr0niX[] said: El nu este Owner ;) El este scripter pwp Incearca sa nu mai faci atat Off topic ca tot asta vad. I love off-topic:d Retras
MrAndyAdv Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Nume: Andrei Nick: MrAndy Vârsta: 17 Experienta administrare: 5-6 ani, Propun numele pentru comunitate: Max-Zone ( Nu mia venit in mine unul) Edited April 29, 2016 by MrAndy Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Daedric-Fox Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Valabil, inca unul ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
.Kr0niX[] Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) 36 minutes ago, DaEdRiC-FoX said: Valabil, inca unul Cautam si helperi acelasi model: Nume: Nick: Vârsta: Experienta administrare: Edited April 29, 2016 by .Kr0niX[]
Daedric-Fox Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Bump ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Bump ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daedric-Fox Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Up ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Seven Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Nume:Alexandru Nick: Seven Vârsta:18 ani. Experienta administrare:Cu aproximație 2 ani.
Alexx. Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Nume: Alexandru Nick: StinKer. Vârsta: 17 ani Experienta administrare: 2-3 ani Propun numele pentru comunitate: NW-RP (New World RolePlay), Big-World RPG
Daedric-Fox Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 2 hours ago, Seven said: Nume:Alexandru Nick: Seven Vârsta:18 ani. Experienta administrare:Cu aproximație 2 ani. 1 hour ago, Alexx. said: Nume: Alexandru Nick: StinKer. Vârsta: 17 ani Experienta administrare: 2-3 ani Propun numele pentru comunitate: NW-RP (New World RolePlay), Big-World RPG Add skype amandoi, andrei.dan49 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts