Jump to content

AntoPanto

Membru
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AntoPanto

  1. C:\Users\user\Desktop\fileshare.ro_gm by s4uriK (2)\gm by s4uriK\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(37869) : error 017: undefined symbol "playerVariables" C:\Users\user\Desktop\fileshare.ro_gm by s4uriK (2)\gm by s4uriK\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(37869) : warning 215: expression has no effect C:\Users\user\Desktop\fileshare.ro_gm by s4uriK (2)\gm by s4uriK\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(37869) : error 001: expected token: ";", but found "]" C:\Users\user\Desktop\fileshare.ro_gm by s4uriK (2)\gm by s4uriK\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(37869) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Users\user\Desktop\fileshare.ro_gm by s4uriK (2)\gm by s4uriK\RPG Romania 1.00.40\gamemodes\s4uriK.pwn(37869) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 4 Errors. Please help
  2. Ce caut:Un partener,scripter si un om de populat Ce primeste : Admin level 6 + Daca aduce multi playeri,grad pe comunitate. Alte precizari:Caut pe cineva care are +14 ani. si sa stie scripting in proportie 50-70%.Partenerul sa aibe experiente.Omul de populat sa aduca playeri.
  3. Caut:Caut un scripter care sa ma ajute la server.Desigur ca va fi recompensat cu gradul de admin. Ai facut promovari/reclame:Da,am facut promovare la PainHD,si reclame pe toate grupurile de sa:mp Cati playeri ai avut cel mai mult:Am avut 15 playeri. Ce doresti de la scripter : Sa stie sa scripteze,sa facem ceva cu putin de unicitate.Nu sunt dispus sa-i ofer bani,decat doar daca playerii doneaza iar 55% la suta din bani se duc la el,iar pt server 45%. Vei tine server-ul deschis sau va fi gen server fantoma ??:Il voi tine deschis pana cand cred ca cazul,si cand nu vom mai avea playeri deloc. P.S : Nu vreau scripter de ala care stie sa schimbe doar culorile.Am avut unul. :D. Eu va urez o seara placuta si un paste fericit.
  4. Wa copil prost,ce furi de pe alte forumuri.Daca nu stii scripta nu mai fura.Ca imi bag pula-n mota cu teava hidraulica
  5. N-ai cum,eu sunt tatal tau si ti-am facut si 10 fratiori,acum ai 16 pentru ca 5 dintre ei sunt plecati la alte familii COPILE,N-AI CUM SA-MI DAI REKT,Is de 10 ori mai mare ca tine,si nu am o mentalitate de aruncat la gunoi.
  6. Copil de 10 ani,du-te la culcare ca tie somn Vb cu hurdock sa iei ban ip,si pa pa gm-uri de pe Pawn*.ro
  7. DOAMNE,CE COPIII,CIORDITI DE PE ALTE FORUM-URI,CA ASA ATI FOST INVATATI.LASATI CA AM FACUT EU UN ANUNT PE ********
  8. CINEVA SA UITAT IN GAMEMODE,DACA DA SPUNEA.,,DACA POSTATI ACEST GM PE ALT FORUM O SA O INCURCATI CU MINE !!!'' By Hurdock...Doamne copile,sterge toate care le-ai postat ca te faci de ras si iti dau si report.
  9. Le are de pe pawn*.ro,cica ,,Le am de mult de cand editam'' dar is postate de hurdock si altii Daca vrei iti dau link in privat Mister.
  10. Eeh,sa nu faca bani un prost cand il da cnv gratis.
  11. 0Follow this topic Salutari forum.sa-mp.com,astazi v-am pregatit un gamemode nou,cumparat de la funnky.Gamemode-ul este in versiunea beta iar in baza de date trb creeate cars si dscars.Le creeati voi. Sa incepem sa va arat ce contine. Factiuni : A.N.A.F LSPD F.B.I Grove street Ballas Russian Mafia Rromi Hitman Agency Gouvernament Tow truck company Taxi Cab Company. Sistemul de DS este pe textdraw apropiat de B-zo** dar nu e fix la fel.Are sistem de mini event.EX:Pt ca am atins limita de 10 playeri,va vom darui 10kk si 1pp. Are sistem dinamic de case ( Se pot Creea direct din joc ). Sistem-ul de giftbox nu este ca pe orice server,aici trebuie sa alegi care cadou si iti da un premiu. Primaria este complet schimbata,nu este o primarie din LV sau SF.Este una creeata de Funnky. La spawn este sistem de schimbat skin ( Nu sunt toate,alea se pot lua de la binco shop ),sistem cersetor. Server-ul are sistem de bonus pt cei incepatori. Economia serverului este scazuta.Ex :INF=1,800,000 Poze: http://imgur.com/a/dKgzm Link: https://www.solidfil...v/y8LadjDDW4ZBd P.S: ASA VA RAMANE,CU LINKUL PUS,SI CA SA STRICAM AFACEREA LUI UZZI25 MUE.
  12. Pai cand m-am apucat de sa-mp,adica la 12 ani,prima oara m-am apucat de blow* si nu stiam sa fac nimic.Dupa MI-Am facut server-ul meu si acolo am invatat tot si inca server-ul e deschis si stau pe el,Ajut playeri mereu cand e nevoie,raspund non-stop la report-uri,ti-am explicat pe scurt.
  13. Nume:Maxim Antonio-Costin. Nick:Rolwin. Vârsta:15 Ani. Experienta administrare:3 Ani. Propun numele pentru comunitate:Omega-Life,Roleplay-City (RLC)
  14. Foarte frumos,din videoclip pare incredibil.Daca lucrezi putin la el,mai bagi vreo 2-3 factiuni,inca vreo 3 job-uri si niste sisteme in +,poate iesi un server minunat. +1
  15. Da,se merita.Ma mai gandesc pana pe 2 mai (Ziua mea )
  16. 125 Lei pt redzmax si briston???Si dai si gm-ul sau doar comunitatile,ca as fi interesat
  17. Cate factiuni are,si as vrea sa stiu ce Ds,ca l-as cumpara
  18. Nu,eu ma ocup cu banii Eu platesc si promovare si host,si poate si panel daca ne acorda comunitatea Am host aAA am scris nu pot plati server-ul:D voiam sa scriu nu pot plati scripter-ul T/C
  19. Salut,ma numesc Maxim Antonio-Cosin,am 15 ani si locuiesc in Piatra-Neamt.As dori sa caut si eu un scripter pentru serverul meu.Caut un scripter care sa stie cunostinte pawno avansate si mapping destul.Din pacate nu am cum sa ofer bani scripter-ului deoarece,am strans bani de promovare la Awake.Daca vrea cineva ma puteti contacta ori pe skype:Maxim.antonio4 ori pe Fb:Maxim Antonio.Repet:Nu pot oferi bani scripter-ului decat doar daca un player doneaza si jumate de bani i se vor duce lui.Sper sa gasesc pe cnv capabil.Doresc sa facem ceva frumos si unic,ca sa atragem playerii pe server.Tin sa mentionez ca suntem in comunitatea diavola,si ne numim:Red.Diavola.ro.Ca sa intretin server-ul si sa fac promovare imi permit,dar nu pot plati server-ul,imi pare rau.Se ofera cine vrea,eu nu oblig pe nimeni.
  20. Serverul este bun sa iei ceva sisteme din el Sau chiar sa bagi sisteme in el
  21. Descriere produs:Salut,caut sa cumpar un gamemode unic,cu destul mapping,joburi unice la fel si factiuni,Factiunile as vrea sa fie maxim in jur de 12-16,Nu vreau Gm de pe net sau gamemode asemanator bugged sau B-zone ca m-am saturat de ele.Cat sunt dispus să plătesc:50-100 Lei paysafecard pe data de 2 mai(Ziua mea)Alte detalii: eu vreau sa vad server-ul pe un gm de teste si sa ma hotarasc dinainte sa P.s Nu Vreau comentarii gen:,,De ce nu pui anuntul pe 1 mai sau pe 30 si iti va fi mai usor''
  22. Am eu un GM...P.M me daca esti interesat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.