Jump to content

zNx.

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by zNx.

  1. zNx.

    Vehicule

    if(CP[playerid] == 2) { DisablePlayerCheckpoint(playerid); CP[playerid] = 2; GivePlayerCash(playerid, 5000); DisableRemoteVehicleCollisions(playerid, 1); Trebuie sa iei variabila ArmsV[0][playerid] = arms,si adaugi sus ceva de genul "RespawnCar(playerid, ArmsV[0]);". Nu o sa-ti dau mura in gura cauta functia de a respawn-a o singura masina gen daca ai o comanda /spawncar <id> , iei variabila si adaugi in paranteza "ArmsV[0]".
  2. zNx.

    Ajutor Pawno

    Da-ti si tu seama,are ceva in comun cu DIALOG_REGISTER3.Vezi si tu care e numarul de DIALOG_REGISTER PE care-l ai si vezi ce ce dialog_register iti lipseste(daca nu ma insel e intre 1-6 numarul). NU MAI DA-TI MURA IN GURA INCEPATORILOR.
  3. Nume:Andrei Nick:zNx Vârsta:16 ani. Experienta administrare:2-3 ani. Propun numele pentru comunitate:Gold-RPG,Gold-Play,G-Gaming(Gold-Gaming). Bafta in continuare.
  4. Am rezolvat T/C. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=271043
  5. Problema intalnita (descriere):Deci am o comanda pe strcm si vreau sa o transform in zcmd... Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):- Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?: Da,am lasat-o asa iar cand intram pe server mergea numai comanda aceasta...
  6. Esti sigur ca aceea este baza de date buna ma refer la .sql?OnplayerLogin cauta verificarea parolei,te lasa sa te inregistrezi ?
  7. zNx.

    Help comanda.

    Am schimbat procesorul,tot aceiasi problema ma gandesc sa nu fie ceva de la comanda...
  8. zNx.

    Help comanda.

    Alte optiuni ? Nu as incepe sa refac comenzi si chesti...
  9. zNx.

    Help comanda.

    Imi recomanzi un procesor,care sa mearga si sa nu mai am probleme de genul acesta ?
  10. Deci,tu daca nu pCarKey1 sau altele,modifici cu variabilele tale.Tu trebuie sa adaugi aceasta chestie la inceputul comenzi: Dupa ce ai adaugat,mergi unde se termina comanda si adaugi: REPET! MODIFICI CU VARIABILELE TALE!
  11. Problema intalnita (descriere):Deci comanda exista,dar serverul imi spune ca Unknow Command,si nu stiu de ce,comanda nu este scrisa la public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success). Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?: Da,inainte era return 0; si tot nu mergea,am pus 1 si la fel.
  12. zNx.

    Help Me

    Am comanda : Care cand o scriu pe server imi zice ca nu exista comanda,dar defapt comanda e creata. PS:Comanda nu e in public OnPlayerCommandPerformed".
  13. Asigurate ca ai in scriptfile urmatoarele fisiere: geoip(Data base file),GeoIPCity.dat,,GeoIP.dat. Si sa te uiti in pawno--->includes daca ai GeoIP_Plugin.inc.
  14. zNx.

    Textdraw bug

    Cuata in gm comanda: /gps,sau CMD:GPS si arata-mio.
  15. Dupa ce ai modifact myacc.inc,recompileaza gamemode-ul.
  16. @Tud0r. #Imparat #Codat Deci eu nu am spus ca acest gamemode este facut de mine,eu sunt bun prieten cu ~Whitter~ (asa zisul creator a acestui GM)i-am cerut permisiunea si a spus ca este ok ca sa il pun si pe alte site-uri. @Pulse Il poti descarca si poti vedea singur daca este functional/neterminat.
  17. De curand ma tot gandeam cum sa imortalizes SA:MP-ul din Romania. Si cred ca poza asta arata SA:MP-ul din Romania: http://postimg.org/image/oqzmrkqjh/
  18. Salut, da-mi add pe skype: cucu.andrei.923 Vorbim acolo.
  19. zNx.

    Problema SA:MP

    Deci,cand vreau sa intru pe un server imi da o eroare gen "Runtime Error"uitati aici:
  20. @AliaS ai facut o mare gresala sterg-nd link-ul de download deoarece @Maje a vrut gm(parerea mea)si ca sa nu il mai aiva nimeni ti-a zis tie sa il i-a nush eu ce,am el are GM,si spre bucuria lui nu mai e pe net...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.