- 0
Ajutor comanda /report
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Cata12X
Problema intalnita (descriere):Am facut urmatoarea comanda de /report dar nu functioneaza cand dau de exemplu am alta problema nu se intampla nimic , la fel si cu celelante nu stiu ce are ce pot sa ii fac , ajutor va rog
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Comanda Report
CMD:report(playerid,params[])
{
if(playerVariables[playerid][pRMuted] <= 0)
{
if(playerVariables[playerid][pDr] <= 0)
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REPORRT, DIALOG_STYLE_LIST, "Report", "Contul meu este spart\nRaporteaza DM\nRaporteaza un cheater\nAlta problema", "Select", "Cancel");
return 1;
}
else
{
format(szMessage, sizeof(szMessage), "Vei putea folosi /report din nou peste %d secunde.", playerVariables[playerid][pDr]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_PNOB, szMessage);
}
}
else SCM(playerid,COLOR_PNOB,"Ai primit mute pe /report.");
return 1;
}
Dialog report
case DIALOG_REPORRT:
{
if(response)
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Daca ai contul spart tot ce poti face este sa deschizi un ticket si sa astepti un raspuns.\nDe obicei se primesc raspunsuri in mai putin de 24h.\nDaca ti-a fost spart contul este doar vina ta, nu sunt adminii vinovati si nimeni nu are obligatii de a te ajuta cu nimic.\nTotusi incercam sa ajutam playerii ce pot fii ajutati.\nDeci deschide un ticket si asteapta un raspuns.");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LP, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Cont spart", stringlp, "Inchide", "");
}
case 1:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului ce foloseste cheat-uri\nStiu ID-ul playerului ce foloseste cheat-uri");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_DEATHMATCH, DIALOG_STYLE_LIST, "Deathmatch", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 2:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului care m-a atacat\nStiu ID-ul playerului care m-a atacat");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_CHEAT, DIALOG_STYLE_LIST, "Raportare cheater", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 3:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 6676, DIALOG_STYLE_INPUT, "Alta problema", "Scrie mai jos problema pe care o ai.\nNu scrie 'admin la mine', scrie exact ce problema ai.", "Trimite", "Anuleaza");
}
}
}
}
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:
6 answers to this question
Recommended Posts