Problema intalnita (descriere):Am facut urmatoarea comanda de /report dar nu functioneaza cand dau de exemplu am alta problema nu se intampla nimic , la fel si cu celelante nu stiu ce are ce pot sa ii fac , ajutor va rog Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Comanda Report
Spoiler
CMD:report(playerid,params[])
{
if(playerVariables[playerid][pRMuted] <= 0)
{
if(playerVariables[playerid][pDr] <= 0)
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REPORRT, DIALOG_STYLE_LIST, "Report", "Contul meu este spart\nRaporteaza DM\nRaporteaza un cheater\nAlta problema", "Select", "Cancel");
return 1;
}
else
{
format(szMessage, sizeof(szMessage), "Vei putea folosi /report din nou peste %d secunde.", playerVariables[playerid][pDr]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_PNOB, szMessage);
}
}
else SCM(playerid,COLOR_PNOB,"Ai primit mute pe /report.");
return 1;
}
Dialog report
Spoiler
case DIALOG_REPORRT:
{
if(response)
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Daca ai contul spart tot ce poti face este sa deschizi un ticket si sa astepti un raspuns.\nDe obicei se primesc raspunsuri in mai putin de 24h.\nDaca ti-a fost spart contul este doar vina ta, nu sunt adminii vinovati si nimeni nu are obligatii de a te ajuta cu nimic.\nTotusi incercam sa ajutam playerii ce pot fii ajutati.\nDeci deschide un ticket si asteapta un raspuns.");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LP, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Cont spart", stringlp, "Inchide", "");
}
case 1:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului ce foloseste cheat-uri\nStiu ID-ul playerului ce foloseste cheat-uri");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_DEATHMATCH, DIALOG_STYLE_LIST, "Deathmatch", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 2:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului care m-a atacat\nStiu ID-ul playerului care m-a atacat");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_CHEAT, DIALOG_STYLE_LIST, "Raportare cheater", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 3:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 6676, DIALOG_STYLE_INPUT, "Alta problema", "Scrie mai jos problema pe care o ai.\nNu scrie 'admin la mine', scrie exact ce problema ai.", "Trimite", "Anuleaza");
}
}
}
}
Imagini / Video (optional): Ati incercat sa rezolvati singur?:
Question
Cata12X
Problema intalnita (descriere):Am facut urmatoarea comanda de /report dar nu functioneaza cand dau de exemplu am alta problema nu se intampla nimic , la fel si cu celelante nu stiu ce are ce pot sa ii fac , ajutor va rog
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile):
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Comanda Report
CMD:report(playerid,params[])
{
if(playerVariables[playerid][pRMuted] <= 0)
{
if(playerVariables[playerid][pDr] <= 0)
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REPORRT, DIALOG_STYLE_LIST, "Report", "Contul meu este spart\nRaporteaza DM\nRaporteaza un cheater\nAlta problema", "Select", "Cancel");
return 1;
}
else
{
format(szMessage, sizeof(szMessage), "Vei putea folosi /report din nou peste %d secunde.", playerVariables[playerid][pDr]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_PNOB, szMessage);
}
}
else SCM(playerid,COLOR_PNOB,"Ai primit mute pe /report.");
return 1;
}
Dialog report
case DIALOG_REPORRT:
{
if(response)
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Daca ai contul spart tot ce poti face este sa deschizi un ticket si sa astepti un raspuns.\nDe obicei se primesc raspunsuri in mai putin de 24h.\nDaca ti-a fost spart contul este doar vina ta, nu sunt adminii vinovati si nimeni nu are obligatii de a te ajuta cu nimic.\nTotusi incercam sa ajutam playerii ce pot fii ajutati.\nDeci deschide un ticket si asteapta un raspuns.");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LP, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Cont spart", stringlp, "Inchide", "");
}
case 1:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului ce foloseste cheat-uri\nStiu ID-ul playerului ce foloseste cheat-uri");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_DEATHMATCH, DIALOG_STYLE_LIST, "Deathmatch", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 2:
{
new stringlp[1024];
format(stringlp,sizeof(stringlp),"Nu stiu numele playerului care m-a atacat\nStiu ID-ul playerului care m-a atacat");
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_CHEAT, DIALOG_STYLE_LIST, "Raportare cheater", stringlp, "Trimite", "Anuleaza");
}
case 3:
{
ShowPlayerDialog(playerid, 6676, DIALOG_STYLE_INPUT, "Alta problema", "Scrie mai jos problema pe care o ai.\nNu scrie 'admin la mine', scrie exact ce problema ai.", "Trimite", "Anuleaza");
}
}
}
}
Imagini / Video (optional):
Ati incercat sa rezolvati singur?:
6 answers to this question
Recommended Posts