Jump to content
  • 0

[Problema] bugged gm v.3.3.3

Question

Posted

Problema intalnita (descriere): imi apare la admin list ca tot serverul este founder 
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - 
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - 
Imagini / Video (optional): http://imgur.com/gWlkhqz
Ati incercat sa rezolvati singur?:  da , dar degeaba 

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • 0
Posted
Acum 46 minute, WiDuAlK a spus:

Rezolvarea problemei: Sterge GM din PC si joaca pe serverele deja existente. Oricum nu vei avea playeri daca iti deschizi server, sau daca vei avea, vor pleca rapid pt ca tu nu le poti oferi sisteme atractive si sa rezolvi buguri. Imi dau seama din cauza problemei pe care o postezi, deci mai bine m-ai asculta si ti-ai cumpara in loc de host orice altceva mai folositor.

Bai frate dar tu cine te crezi? te-ai nascut scripter? omul incearca sa invete , acest forum este facut sa ajute incepatorii , Doamne.. nu mai raspunde asa , ca nici tu nu te-ai nascut scripter direct cu server -_- Esti jalnic !

• 0
Posted

1. Are dreptate WiDuAlK, se creeaza din ce in ce mai multe servere care nu au nimic unic, de ce, ca toti "scriperii" pun gamemode-uri pe net si "marii"scripteri pun gamoemode-ul pe host si zice ca e facut de ei, modifica si ei 2 texte ... 

2. Pune comanda /admins intr-un pastebin si las-o intr-un reply.

• 0
Posted
Acum 21 minute, bEnZ a spus:

Bai frate dar tu cine te crezi? te-ai nascut scripter? omul incearca sa invete , acest forum este facut sa ajute incepatorii , Doamne.. nu mai raspunde asa , ca nici tu nu te-ai nascut scripter direct cu server -_- Esti jalnic !

:) My friend, nu, nu m-am nascut scripter, dar in mare parte m-am descurcat singur. "omu incearca sa invete" pe bune? Daca vrei sa inveti iti zic eu cum se face: te duci intr-un fisier new.pwn si incerci sa intelegi cum se folosesc functii, sa dezvolti algoritmi si unde nu stii postezi care e problema dar si ce ai incercat sa faci. Din gura facem multe , dar nu cred ca tipul a incercat edit.  "Bai frate dar tu cine te crezi? " o persoana ca si tine, un simplu om, si ca o mica descriere, o sa ii citez o replica de a lui armyWoW: sunt un "cocalar educat intr-o lume de ***** ". De ce am raspuns asa? Pentru ca 80% din persoane pe care le-am cunoscut imi ziceau de GM bugged, iar acum cand aud de el ma inervez(GM bugged) si nu ma pot abtine. Iti sugerez sa citesti topicul acesta:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.