Jump to content

bEnZ

Membru
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bEnZ

  1. bEnZ

    Interesat

    Nu stiu, dupa wiki nu inteleg, nu sunt expert in engleza si ma chinui sa inteleg ce scrie acolo, chiar imi doresc sa invat pentru mine sa nu mai stau sa iau toate rahaturile de pe net si sa imi bat capul cu ele + de asta sa mai iau si virusi.. asa, imi fac eu unul dar eu vreau doar sa invat sa fac comenzi, sa fac o factiune, sa fac un sistem si tot asa... aveti vreun site in romana cu lucrurile de baza ale scriptatului?
  2. bEnZ

    Interesat

    Nu inteleg, de unde pot invata, pe ce intru?
  3. bEnZ

    Interesat

    Si de unde pot invata ca nu mai merge wiki samp
  4. bEnZ

    Interesat

    Salutare, vreau sa ma apuc sa învăț sa scriptez, stiu ca este ceva greu si ca necesita multa răbdare dar chiar vreau să învăț, vad ca toti analfabetii stiu sa scripteze si ma intreb asa.. wtf? Cum ala stie si e vai de el si eu... In fine, ideea e ca nu stiu cum sa încep si ce sa fac, nu stiu absolut nimic decat sa editez, sa schimb cp.urile la anumite chestii, sa schimb culorile, sa adaug lucruri cu map editor.. dar vreau sa învăț sa fac comenzi, sa ajung sa fac factiuni si tot asa pana voi fii in stare sa fac un gm al meu. Vad ca wiki samp nu mai merge si nu am idee de ce .. prima data am crezut ca e de la pc.ul meu dar nu este... De unde pot invata? Cum pot invata mai repede? Cât timp imi ia sa învăț? Chiar sunt pasionat de scripting si chiar as vrea sa învăț .
  5. bEnZ

    COLOR

    Iti multumesc mult, numai tu ma ajuti, respect omule !
  6. bEnZ

    COLOR

    Salutare, revin cu o noua problema, mai am de schimbat culoarea la ceva si nu stiu cum, cand ma loghez si ma da la spawn imi da un mesaj pe tot ecranul cu " Bun venit, x " si numele playerului apare cu albastru iar eu vreau cu verde cum pot face? http://imgur.com/a/HpIpB format( gString, sizeof( gString ), "~w~Bun Venit ~b~"%s", PlayerName( playerid ) ); GameTextForPlayer( playerid, gString, 2500, 1 );
  7. bEnZ

    Logo

    Am reusit, multumesc mult de tot !!!
  8. bEnZ

    Logo

    Salutare, am intampinat o problema, am un gm si nu stiu sa modific culoarea logo.ului . Vreau sa pun culoarea verde dar nu stiu ce sa modific si ce numere sunt TextDraw nume server */ tag = TextDrawCreate(550.929931, 404.666687, "G-Gaming"); TextDrawLetterSize(tag, 0.381727, 3.816666); TextDrawAlignment(tag, 1); TextDrawColor(tag, 65420); TextDrawSetShadow(tag, 0); TextDrawSetOutline(tag, 1); TextDrawBackgroundColor(tag, 229); TextDrawFont(tag, 2); TextDrawSetProportional(tag, 1); heall = TextDrawCreate(556.057739, 433.749664, "www.Green-Gaming.ro"); TextDrawLetterSize(heall, 0.226178, 1.203333); TextDrawAlignment(heall, 1); TextDrawColor(heall, -2139062017); TextDrawSetShadow(heall, 0); TextDrawSetOutline(heall, 1); TextDrawBackgroundColor(heall, 229); TextDrawFont(heall, 2); TextDrawSetProportional(heall, 1); community = TextDrawCreate(521.899414, 433.116210, ""); TextDrawLetterSize(community, 0.333000, 1.430000); TextDrawAlignment(community, 1); TextDrawColor(community, -1275002524); TextDrawSetShadow(community, 0); TextDrawSetOutline(community, 0); TextDrawBackgroundColor(community, 229); TextDrawFont(community, 1); TextDrawSetProportional(community, 1); ACESTA ESTE TEXTDRAW.UL LOGOULUI SI NU STIU CUM SA II SCHIMB CULOAREA AM SCHIMBAT DIN 255 IN 229 DAR TOT ASA APARE, PUTIN AJUTOR VA ROG
  9. bEnZ

    vinde

    Rezolvat, mersi frumos !
  10. bEnZ

    vinde

    Salutare, cum fac si eu sa scot toate casele si bizzurile la vanzare din baza de date? vreau sa fie ale statului cum ar venii
  11. bEnZ

    samp

    care sunt ultimele versiuni la pluginuri?
  12. bEnZ

    samp

    Imi poti da site de la ultimele versiuni te rog?
  13. bEnZ

    samp

    http://imgur.com/a/emfwa asta e server_log
  14. bEnZ

    samp

    Deci, am host luam dar nu ma lasa sa adaug in ftp fisierele .dll, imi da eroare , ma lasa sa adaug doar fisierele .so si am niste libmysql din alea si nu le pot adauga si imi da mode unknown...
  15. bEnZ

    samp

    Da, imi adauga numai ce este .so, ce este .dll nu adauga si am acele lib.uri si mcdv.ul acela sau cum se numeste si nu mi-l adauga, ce trebuie sa fac?
  16. bEnZ

    samp

    Salutare, am o problema, am luat un host de 2 sloturi de la CsForce ( scuzati reclama ) pentru a testa un gm dar am intampinat niste probleme. 1. Nu imi permite sa urc fisierele .dll nici filezilla si nici winSCP ala. 2. Serverul porneste dar imi arata mode:unknown, aveti idee de ce? Ce pot face? Multumesc anticipat !
  17. bEnZ

    five

    Frate, deocamdata vreau sa o iau cu putin, ei imi ofera webhost si host de 100 sloturi la 25 lei psf.. si am auzit ca sunt destul de buni. Daca dau multi bani pe domeniu.ro si nu fac nimic cu serverul ce rezolv?
  18. bEnZ

    five

    Fratilor, merge sa iau host sa:mp de 100 sloturi + webhost la 4 euro? Si domeniu sa inregistrez unul gratis .tk? Eu zic ca se merita, voi ce parere aveti?
  19. bEnZ

    port

    T/C AM REZOLVAT
  20. bEnZ

    port

    Nu am , eu am PC si am internet prin cablu, cum pot face sa se poate conecta si alt prieten?
  21. bEnZ

    port

    Fratilor. am deschis un gm in pc si vreau sa-l testez cu un prieten, cum pot face sa se conecteze si el? Inafara de hamachi, mai era o smecherie ( NU AM ROUTER ) Este un topic pentru asa ceva dar nu mai pot accesa pozele si nu stiu pe ce sa intru, un tutorial ceva? Sau cineva sa-mi spuna si mie pas cu pas? Multumesc anticipat! bEnZ
  22. bEnZ

    comenzi

    Salut, cum pot face ca, comenzile facute pe strcmd sa ruleze pe zcmd far a le schimba pe toate in parte?
  23. bEnZ

    Un sfat

    Salut, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o parere ceva. Vreau sa fac un server de sa-mp, nu am experienta necesara in a face un gm de la 0 asa ca m-am gândit sa aleg unul de aici din sectiunea gamemodes. Stiu ca toate au bugs, dar as vrea si eu o recomandare. Eu vreau un gm mai bunicel, sa aibe bugs mai putine sau macar sa fie inofensive sa nu afecteze mult serverul. M-am gândit la 4 gm.uri mai bunicele. 1. Bugged v2 2. Edison 3. Bladex 4. RIF Va rog să specificati de ce a-ti ales acel gm, multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.