Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare gta 5 se poate descarca gratis de pe pe net, am gasit multe gta 5 pe net si nu stiu daca sunt bune si daca merg crak-urile ,exista site-uri care merge sa il descarci direct cu crack sau sa apara si jocu si crack-ul de pe un site sa mearga

Posted
11 minutes ago, marius11 said:

Eu nu am cont pe http://filelist.ro/ de pe tpb nu merge ca am gasit cateva dar nu stiu daca sunt bune si sa nu stau o zi degeaba sa descarc

www.skidrowreloaded.com

• Upvote 1

242086.png

Posted
Acum 55 minute, KnowN a spus:

www.skidrowreloaded.com

Am vrut sa descarc de acolo dar linkurile de la crack nu mai functioneaza , m-am uitat la tutoriale si am vazut ce crack trebuie dar am catat pe net crack 

grand theft auto v si nu am gasit

Posted
1 minute ago, marius11 said:

Am vrut sa descarc de acolo dar linkurile de la crack nu mai functioneaza , m-am uitat la tutoriale si am vazut ce crack trebuie dar am catat pe net crack 

grand theft auto v si nu am gasit

Eu de acolo il am, incearca toate link-urile de crack si game download, nu toate merg.

242086.png

Posted (edited)

@-=[Vyorel]=-  nu stiu daca am voie sa posteze torente pe forum poate ai ceva cu pirateria daca e ceva dai remove la link,

@marius11poftim aici link de la gta v filelist :)) 

ai nevoie de 60 gb pentru descarcare, adica .iso dupa care inca 64 pentru joc sa se instaleze, apoi deschizi imaginea cu click dreapta open si copiezi crackul din imaginea virtuala, bafta

Grand.Theft.Auto.V- RELOADED.torrent

Edited by Mister
  • Upvote 1

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • Administrator
Posted

Daca vrei i fac eu cv sa il iei pe ala de pe filelirt direct din pc de la mn.

Dar totusi eu zic sa il cumperi. E mult mai misto online. Ai alte misiuni, caracter personalizat si multe altele.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

As avea sanse pe pc-ul asta ?

CPU: AMD Athlon x64 - 2,63 GHz (single core)

RAM: 4 GB

Video Card: nVidia GT 220 1 GB GDDR3

Hard disk: 1 TB

• Administrator
Posted
43 minutes ago, Pulse said:

As avea sanse pe pc-ul asta ?

CPU: AMD Athlon x64 - 2,63 GHz (single core)

RAM: 4 GB

Video Card: nVidia GT 220 1 GB GDDR3

Hard disk: 1 TB

Procesorul cam mic. In rest e ok. Eu zic ca o sa-ti mearga.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Mersi de sfat, o sa-l pun la download, sunt curios cum imi merge. Oare sa imi scada multe frame-uri din cauza procesorului ?

Posted
3 hours ago, -=[Vyorel]=- said:

Daca vrei i fac eu cv sa il iei pe ala de pe filelirt direct din pc de la mn.

Dar totusi eu zic sa il cumperi. E mult mai misto online. Ai alte misiuni, caracter personalizat si multe altele.

Am jucat GTA V online,e very super naspa,au bagat boti si nu imi place,rar cand dai de o persoana pe acolo..Depinde pe ce server joci.

Posted
2 minutes ago, Adrian_Petre said:

Am jucat GTA V online,e very super naspa,au bagat boti si nu imi place,rar cand dai de o persoana pe acolo..Depinde pe ce server joci.

Pe online nu era un singur server unde juca toata lumea?, adica difera doar serverul de xbox de serverul de pc, adica un player de joaca pe xbox nu se va intalni cu unul de joaca pe pc, eu asa stiam ca e un singur server

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • Administrator
Posted
1 hour ago, Mister said:

Pe online nu era un singur server unde juca toata lumea?, adica difera doar serverul de xbox de serverul de pc, adica un player de joaca pe xbox nu se va intalni cu unul de joaca pe pc, eu asa stiam ca e un singur server

Sunt mai multe sesiuni/servere. Cat de faza cu botii, eu nu am vazut.

logo.png

Posted (edited)
Acum 1 oră, -=[Vyorel]=- a spus:

Sunt mai multe sesiuni/servere. Cat de faza cu botii, eu nu am vazut.

Stiti cumva de ce imi da urm. erori am bagat msvcr100.dll ca imi cerea si dupa ce am bagat imi datea urm eroare

123.png

123ds.png

Edited by marius11
  • Administrator
Posted

Fa update la Net Framework sau la Windows.

logo.png