VladDz. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Problema intalnita (descriere): Deci daca un jucator da /getgift, iar dupa da /q, cand intra inapoi nu trebuie sa astepte x ore, ci poate sa dea din nou /getgift.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Am adaugat asta la on player disconnect. mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `players` SET `Gift` = '2' WHERE `ID` = %d", PlayerInfo[playerid][pSQLID]); PlayerInfo[playerid][pGift] = 2; Update(playerid, pGiftx); Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - Update(playerid, pGiftx);Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am incercat. mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `players` SET `Gift` = '2' WHERE `ID` = %d", PlayerInfo[playerid][pSQLID]); PlayerInfo[playerid][pGift] = 2; Update(playerid, pGiftx); sal
manan Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Te-ai uitat sa vezi daca se salveaza in baza de date ?
rStyle Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) pGift -> trebuie definit #define pGiftx xx // numarul pe care doresti sa il pun ; apoi trebuie sa il definesti la enum pInfo -> pGift; apoi trebuie definit la Functia de update; apoi trebuie definit la functia onplayerregister spre ex -> mysql_fetch_field_row(result, "VarGift"); PlayerInfo[playerid][pVarGift] = strval( result ); si dupa trebuie definit in baza de date la enum-ul pInfo . Daca ti-am fost de ajutor, nu uita sa dai +1 ! Edited February 11, 2016 by rStyle
Speechless Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Arata-mi te rog timer-ul care l-ai facut pentru comanda ta.
Daedric-Fox Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 On 11.02.2016 at 22:21, rStyle said: pGift -> trebuie definit #define pGiftx xx // numarul pe care doresti sa il pun ; apoi trebuie sa il definesti la enum pInfo -> pGift; apoi trebuie definit la Functia de update; apoi trebuie definit la functia onplayerregister spre ex -> mysql_fetch_field_row(result, "VarGift"); PlayerInfo[playerid][pVarGift] = strval( result ); si dupa trebuie definit in baza de date la enum-ul pInfo . Daca ti-am fost de ajutor, nu uita sa dai +1 ! In primul rand este mai optimizat daca face: enum { pGiftu }; decat: #define pGiftu xx explicatie: daca tot definesti la un momentat dat e posibil sa te incurci la numere si ti se incurca toate variabilele. este mult mai ok sa folosesti enum On 07.02.2016 at 21:53, VladDz. said: Problema intalnita (descriere): Deci daca un jucator da /getgift, iar dupa da /q, cand intra inapoi nu trebuie sa astepte x ore, ci poate sa dea din nou /getgift.Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Am adaugat asta la on player disconnect. mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `players` SET `Gift` = '2' WHERE `ID` = %d", PlayerInfo[playerid][pSQLID]); PlayerInfo[playerid][pGift] = 2; Update(playerid, pGiftx); Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - Update(playerid, pGiftx);Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, am incercat. mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `players` SET `Gift` = '2' WHERE `ID` = %d", PlayerInfo[playerid][pSQLID]); PlayerInfo[playerid][pGift] = 2; Update(playerid, pGiftx); 2.Pur si simplu, ori faci o variabila care sa salveze getgiftul si un player sa poata folosi comanda /getgift doar odata, ori creezi un timer de 24 deore sau cate ore vrei tu si in loc de false pui true. Explicatie: Daca pui timerul pe true se va repeta la fiecare 24 de h, si un player va putea folosi comanda la fiecare 24 deo re. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts