Jump to content

rStyle

Membru
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rStyle's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Buna ziua si bine v-am gasit SA-MP.RO, numele meu este Adrian. si asta o sa va prezint o noua versiune a gamemode-ul wexgaming inceput de mine la data de 27 iulie si terminat la data de 15 august. Bine inteles au fost si pauze, dar au fost si zile la care am lucrat la gamemode. De ce il pun pe net.. pentru ca m-am apucat de o noua versiune a gamemode-ului BigZone.. si as vrea sa creez un gameplay mai unic si original in felul lui. Sincer sa va spun poze nu am avut cum sa fac si nici timp-ul necesar pentru acestea.. in schimb v-am lasat un update in gamemode. Printre care acolo avet .pwn, baza de date si include. Sper sa fiti multumiti de munca pe care am facut-o !!! Aveti aici un video pentru perzentarea server-ului : [media]https://www.youtube.com/watch?v=61dDcUAXj38[/media] Link Gamemode : http://www.girlshare.ro/3489907656.4 Update-ul il aveti in gamemode ! Daca va placut, nu uitati de +1 !!!
  2. Descriere produs: Vând cont steam cu 10 jocuri, fiind inclus și cs go cu un grad destul de bun și avantajos pentru amatori . Conține și alte jocuri interesante .Preţ: Negociabil Alte detalii: Mai multe detalii în privat !
  3. pGift -> trebuie definit #define pGiftx xx // numarul pe care doresti sa il pun ; apoi trebuie sa il definesti la enum pInfo -> pGift; apoi trebuie definit la Functia de update; apoi trebuie definit la functia onplayerregister spre ex -> mysql_fetch_field_row(result, "VarGift"); PlayerInfo[playerid][pVarGift] = strval( result ); si dupa trebuie definit in baza de date la enum-ul pInfo . Daca ti-am fost de ajutor, nu uita sa dai +1 !
  4. Contacteaza-ma in privat, te rog.
  5. rStyle

    Erori

    - La cele care scrie undefined symbol -> Trebuiesc definite ; - Iar la functia "showarea" -> Trebuie implementata. Cauta-ma in privat .
  6. Am incercat, nu merge. (Eroare -> debug MD5)
  7. Problema intalnita (descriere): Salut, numele meu este Adrian și va contactez cu o problema familiara scripterilor din viața cotidiana. Am achiziționat un gamemode de la un prieten vechi. L-Am băgat pe localhost și am pus datele, baza de date și toate chestiile necesare. Am intrat pe server, m-am înregistrat, iar la logare am scris aceeași parola dar îmi spune ca parolele nu se potrivesc... (presupun ca este la de mysql_query sau alte chestii).Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Presupun ca la DIALOG_LOGIN .Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): case DIALOG_LOGIN: { if(!response) return Kick(playerid); new query[300], pName[MAX_PLAYER_NAME], escapedPassword[129]; GetPlayerName(playerid, pName, MAX_PLAYER_NAME); WP_Hash(escapedPassword, sizeof(escapedPassword), inputtext); //mysql_real_escape_string(szPlayerName, escapedName); //mysql_store_result( ); mysql_format(handle, query, sizeof(query), "SELECT * FROM `playeraccounts` WHERE playerName = '%s' AND playerPassword = '%s'", pName, escapedPassword); //mysql_query(query, THREAD_CHECK_CREDENTIALS, playerid); mysql_tquery(handle, query, "WhenPlayerLogin", "i", playerid); //SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "da"); //TogglePlayerSpectating(playerid, 0); } Imagini / Video (optional):Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, dar n-am izbutit. Va rog sa mă ajutați ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.