Jump to content

manan

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manan

  1. Nu-i dau nici un sfat pentru ca nici mie nu mi s-a dat cand aveam nevoie. Am invatat singur. Daca ar fi cautat pe net despre Xampp ar fi aflat si el la ce se foloseste si ca il poate ajuta sa testeze UCP in localhost, si nu numai. Dar ce sa spun, unii sunt prea lenesi ca sa se documenteze singuri. Dupa cum vezi aici pe forum cei ce stiu tin pentru ei iar cei ce nu stiu "le merge gura ca o moara stricata". De ce nu i-ar da cineva care stie mura-n gura ? Pentru ca nici lor nu li s-a dat, au invatat singuri. Asa ca te rog, daca ai putin bun simt si atata milostie in tine, ajuta-l tu, explica-i pas cu pas ca la gradinita. PS: Lasa-ti-va de deschis servere din edituri, creati ceva cu manuta voastra daca vreti sa ajungeti la ranguri mari !
  2. Eu daca nu stiu, nu vorbesc. Ar trebui sa fiu un exemplu.
  3. Te-ai uitat sa vezi daca se salveaza in baza de date ?
  4. Da-ti 2 palme si anuleaza-ti abonamentul la internet. Mai documenteaza-te ! PS: Incearca asta daca nu te descurci - http://lmgtfy.com/?q=xampp
  5. Am dat, si am gasit o "caruta" de edituri obosite.
  6. Imi cer scuze ca intervin - mai are cineva gamemodeul original vProject ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.