Ainox Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Salut! Am creat acest textdraw (sus la bani), cel cu reports. Pareri? 1
PrtSc Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 1 hour ago, Ainox said: Salut! Am creat acest textdraw (sus la bani), cel cu reports. Pareri? Bravo ma, da si mie TD-ul cu REPORTS si CHEATERS pls
Edduard Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Ce parere sa avem , td nu este unic , si nu inteleg ce pareri ar trebui sa avem la un td care deja exista pe mai multe servere SKIPE : EDUARD.SENNOW
PrtSc Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Just now, Edduard said: Ce parere sa avem , td nu este unic , si nu inteleg ce pareri ar trebui sa avem la un td care deja exista pe mai multe servere nustiu frate, eu caut aceste TD de saptamani, sper sa se inpartaseasca cu mine
Mister Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) Da, cauti de saptamani dar se creaza prin 3 taste si un cursor cu ipleomax. Si nu inteleg de ce am avea o parere, este identic cu cel de pe bugg si are font 3 culoare si gata, ce ar trebui sa ne placa. Acum cativa ani as fi zis 8/10 pentru ca esti inceptor si l-ai facut tu, dar azi nu se mai poate zice, la cate pluginuri fa si chestii de facut textdrawuri nu mai poti aprecia ceva. Inainte te chinuiai cam juma de ora pentru un td mai frumusel ca nu erau programe de editat asa peste tot, iar cum uni ca mine erau incepatori nu gaseau pe net ca nu erau multe Edited January 25, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
NoNamed Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Mda ... plagiat , altceva nu vad ... imi pare rau sa zic, 1/10 ... Cu asta se pedepseste copiatul la scoala . N-a, daca era ceva ce n-am mai vazut sau macar ceva mai greu de facut, poate eram mai indulgent, dar asa ... n-a ...
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 9 hours ago, Mister said: Da, cauti de saptamani dar se creaza prin 3 taste si un cursor cu ipleomax. Si nu inteleg de ce am avea o parere, este identic cu cel de pe bugg si are font 3 culoare si gata, ce ar trebui sa ne placa. Acum cativa ani as fi zis 8/10 pentru ca esti inceptor si l-ai facut tu, dar azi nu se mai poate zice, la cate pluginuri fa si chestii de facut textdrawuri nu mai poti aprecia ceva. Inainte te chinuiai cam juma de ora pentru un td mai frumusel ca nu erau programe de editat asa peste tot, iar cum uni ca mine erau incepatori nu gaseau pe net ca nu erau multe ma ajuti si pe mn sa fac Reports si Cheaters ?
Mister Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Dar ce imi spui tu mie e ceva de genu ma ajuti si pe mine sa trimit un mesaj la playeri si anum SendClientMessageToAll (-1,"mesaj pentru toti "); Foloseste ipleomax __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 2 minutes ago, Mister said: Dar ce imi spui tu mie e ceva de genu ma ajuti si pe mine sa trimit un mesaj la playeri si anum SendClientMessageToAll (-1,"mesaj pentru toti "); Foloseste ipleomax deci el a folosit ipleomax, da ? orcum nu ma descurc cu ipleomax, astept raspunsul lui.
Ainox Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 5 hours ago, Kallen said: deci el a folosit ipleomax, da ? orcum nu ma descurc cu ipleomax, astept raspunsul lui. Nu am folosit ipleomax
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 48 minutes ago, Ainox said: Nu am folosit ipleomax deci imi dai terog TD-ul ?
Mister Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Dac ti-l da vei spune ca iti da erori si ca nu e bun deci ti l-ar da degeaba eu zic sa il faci singur, nu ne mai intreba pe noi ca nimeni nu e dispus sa te "invete " pe ti e scripting, sunt destui "scripteri" in romania. Nu mai e loc de alti Edited January 26, 2016 by Mister __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 20 minutes ago, Mister said: Dac ti-l da vei spune ca iti da erori si ca nu e bun deci ti l-ar da degeaba eu zic sa il faci singur, nu ne mai intreba pe noi ca nimeni nu e dispus sa te "invete " pe ti e scripting, sunt destui "scripteri" in romania. Nu mai e loc de alti nu ar fi bine sa taci "scripter priceput" 1. Sunt Moldovan 2. Nu iti convine nu comenta ok?, Ce ai treaba tu cu mine ? Nici macar nustiu cum se creaza acel TD.
Daedric-Fox Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 @Kallen daca tu nu știi să creezi un textdraw,poți să te lași de tot ce ține de limbajul PAWN.Nu te va învăța nimeni,trebuie să te descurci singur. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 22 minutes ago, Kallen said: nu ar fi bine sa taci "scripter priceput" 1. Sunt Moldovan 2. Nu iti convine nu comenta ok?, Ce ai treaba tu cu mine ? Nici macar nustiu cum se creaza acel TD. daca nu stiu cum se face un TD ? Gata ar trebui sa ma las geniule ?
Daedric-Fox Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 4 minutes ago, Kallen said: daca nu stiu cum se face un TD ? Gata ar trebui sa ma las geniule ? Știi..unele lucruri sunt de bază, iar dacă tu nu știi lucrurile de bază în acest limbaj, atunci DA,te poți lăsa. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
PrtSc Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 2 minutes ago, DaEdRiC-FoX said: Știi..unele lucruri sunt de bază, iar dacă tu nu știi lucrurile de bază în acest limbaj, atunci DA,te poți lăsa. hai sa nu facem free-chat, daca vrea sa ma ajute cu TD ii bine daca nu ,nu. Nu vreau sa ma cert sau sa cobor cu mintea...
Ainox Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 @Kallen pune astea sus in gamemode: new Text:reports[MAX_PLAYERS]; new Text:cheaters[MAX_PLAYERS]; si gata ai textdraw-ul.Bafta:))
Recommended Posts