Blue Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Descriere produs: Cumpar panel rpg pentru o noua comunitate sau pe cineva sa mi-l faca, vreau ceva diferit fata de alte comunitati, scriptul sa fie bine securizat sa nu poata fi spart. Cat sunt dispus să plătesc: Pana in 100 lei.Alte detalii: Vreau seriozitate!
Mister Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Sa stii ca poti lua panelul de la bugged si se poate configura usor,mai e si free. Nu zic asta din rautate sau ceva dar panelul e gratis pe net iar tu vrei sa platesti pe cineva, poate ca il vei plati sa iti faca panelul asta. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Blue Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Nu vreau panelul bugged, nu vreau munca nimanui, de asta si ofer bani pentru el. Vreau un panel sa fie special pentru comunitatea mea, securizat foarte bine, bine pus la punct... astept pe cineva care totusi vrea sa imi faca unul.
Chuck_James Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Iti recomand baietii de la BBGaming.. ii poti cauta pe Facebook. Mie ei mi-au facut panelul, iar default costa 75 de lei + imbunatatirile pe care le-am cerut 150 de lei. Bafta.
kwnx Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Iti recomand Calitate & ieftin. Daca nu ma insel, mie pentru un panel mi-au cerut doar 50 lei, acum nu stiu ce vrei tu la acel panel, dar in fine, poti sa incerci ;
Recommended Posts