Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Salut.As vrea sa-mi aratati si mie cum sa fac /vehicle dar sa-mi apara intr-un tabel..

Eu am /v pe gm,dar e dala care tre sa scriu ex: /v tow1,si nu vreau asa.. as vrea sa scriu /v si sa-mi dea intr-un tabel toate masinile mele personale,si sa dau pe masina si sa imi dea acolo tow,etc,etc.. macar daca mi-ati arata un exemplu... sa ma iau eu dupa el... va rog frumos

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Daca nu cunosti baza limbajului pawn iti sugerez sa o inveti, apoi vei stii singur cum sa faci respectivul dialog . Nu ai respectat nici modelul, nu prea cred ca ai incercat nimic... Daca nici dialogul nu stii cum se numeste ar trebui sa lesi aceasta sectiune si sa mergi aici: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Main_Page

sa inveti ce inseamna functiile respective, la ce se aplica, cum le gestionezi apoi sa apelezi la noi unde intampini problema. T/C si timp de 12 ore nu va fi mutat la categoria ARHIVA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.