Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

1.Dupa cum vedeti deja ambele forumuri sunt pline de subiecte complicate...Majoritatea userilor noi nu stiu scripting si moderatorii aplica o metoda total gresita...Aceea de ai trimite catre wiky unde trebuie sa se descurce singuri.Asta e total gresit...Eu zic ca ar trebui sa impartim categoria de ajutor in 2,Una pentru incepatori si una pentru cei priceputi sa zic asa.adica pe bune voi cand raspuneti macar va ganditi la ce raspundeti?Cum puteti da un link si mai departe sa se descurce persoana respectiva.

2.Deschierea aplicatiilor pentru staff.Deja forumul duce lipsa de modearatori.

3.Sanctionarea raspunsurilor penibile cu comenzi din alte gm.Am vazut acum cateva luni un subiect cu o comanda /ad.persoana respectiva cerea daca poate fi ajutat sa i se treaca comanda pe zcmd.Erau 2 raspunsuri.CIneva care ii daduse o comanda din gm lui si mai un moderator care postase un raspuns cat se poate de idiot..Inlocuirea lui cmdtext cu params si gata asta e zmcd...Pe bune acum..Propun oprirea postarii comenzilor din gm-uri la rezolvari.La fel si idiotenia cu raspunsuri e genul de la moderatori: inlocuira lui cmdtext in params si aia e...zcmd ce pot zice...

@WopsS sper sa citesti asta cu mare atentie.

Edited by Jimmi
Posted

1. Moderatorii se descurca destul de bine, si nu e nevoie de separarea problemelor de scripting grele de cele usoare.

2. A fost o mica perioada cat unii moderatori nu au activat, insa de acum va fi mai bine.

3. Aici sunt de acord :).

242086.png

Posted

1. Asta nu prea mi se pare nici mie ok. Mai bine sa se faca tutorial la ce anume se cauta si se intreaba mai des. Ca de exemplu, in ce ai zis tu, ar fi bun un tutorial gen "cum sa treci o comanda pe zcmd". Adica cred ca m-ati inteles.la ce ma refer. De la sectiunea ajutor scripting, din intrebarile/problemele se repeta mai des, sa se faca un tutorial in detaliat si explicat pe intelesul tuturor.

2. Prima data nu am inteles ce inseamna "Deschierea" dar apoi mi-am dat seama ca trebuia sa scrii "Deschiderea" :)) . Aici nu ma bag eu, decat la sfarsit cand e nevoie de verificat fiecare cerere :P

3. Ar fi o chestie geniala.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Pentru punctul

1. S-a mai discutat asta in trecut si nu am fost de acord nici noi si nici unii dintre utilizatori.
  2. O sa discutam urmatoarele zile despre asta.
  3. Si eu m-am gandit la asta, dar mi s-a parut ciudat sa sanctionam asa (din punct de vedere al unui utilizator). Am vazut unele raspunsuri complet pe din afara, cred ca o sa luam masuri.

P.S: In noul an e posibil sa facem asta, poate mai repede.

Posted

Asta cu impartirea e o porcarie, nu vor "avansa" asa niciodata, si cu trimiterea la wiki e bine, ai acolo explicat tot, voi trebuie doar sa ganditi putin.

35012l1.png.aee1a3398b9bd9f8eec50574d2cd

Posted

1. Nu isi are rostul.

2.Ar merge o gandire si perspectiva noua pe comunitate.

3.E bine ce ai scris tu acolo,dar imposibil de verificat...partea aia cu comenzi din alte GameMode-uri.

Retras