EquiNoxAdv Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) Scripter.Ce servicii pot oferi: Servicii de calitate , gratuit desigur. Alte detalii: Mai mult cau un om cu care sa-mi deschid un server de sa-mp. Vreau sa-mi dezvolt gamemode-ul mai mult decat este acum. Update-urile vor fi facute saptamanal , sistemele cerute de Owner & Playerii vor fi implementate indiferent de dificultatea lor. Vreau ca owner-ul sa fie matur si sa stie sa se comporte. El nu o sa aiva acces la gamemode , deci asta nu intra in discutii. Nu am pretentii ca , comunitatea sa fie supra-populata , dar macar 20-30 playerii sa fie zilnic. Cu stima EquiNox! 2
kwnx Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) Vreau ca owner-ul sa fie matur si sa stie sa se comporte.Ceea ce nu ai, ceri altora. Sincer... nu te recomand, nu ma agat de cunostiintele de scripting, ci de comportamentul tau. Edited September 16, 2015 by KnowN 3
EquiNoxAdv Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Ceea ce nu ai, ceri altora. Sincer... nu te recomand, nu ma agat de cunostiintele de scripting, ci de comportamentul tau.Ok. Multumesc de parere 1
Grigo Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) Salut daca mai esti disponibil cauta-ma pe Y!M: Grigo_patrut sau skype Grigoirc Ma intereseaza in mod expres IPB apoi putem discuta de restul.@EquiNox Edited September 24, 2015 by Grigo My WebSite GamingZone.Ro
EquiNoxAdv Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Mai esti disponibil ?Momentan da.
Mirage Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Daca mai esti dispus lasa-mi un mesaj pe privat cu o modalitate de contact.
sTrong. Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Salut,daca mai esti disponibil da-mi add pe messenger - [email protected] ! Am domeniu.ro + server teste 50 sloturi + server 100 sloturi ambele gazduite la zeroping ! O sa iti las si PM, astept un raspuns cat mai repede !
NonSt0p3R Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 On 16.09.2015 at 17:13, EquiNox said: Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) Scripter.Ce servicii pot oferi: Servicii de calitate , gratuit desigur. Alte detalii: Mai mult cau un om cu care sa-mi deschid un server de sa-mp. Vreau sa-mi dezvolt gamemode-ul mai mult decat este acum. Update-urile vor fi facute saptamanal , sistemele cerute de Owner & Playerii vor fi implementate indiferent de dificultatea lor. Vreau ca owner-ul sa fie matur si sa stie sa se comporte. El nu o sa aiva acces la gamemode , deci asta nu intra in discutii. Nu am pretentii ca , comunitatea sa fie supra-populata , dar macar 20-30 playerii sa fie zilnic. Cu stima EquiNox! Salut, mai esti doritor? 17 ani, si am comunitate creeata doar cautam un scripter, lasa-mi un PM, te rog.
Alin ︻芫═─── • Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 La 9/16/2015 la 17:13, EquiNox a spus: Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) Scripter.Ce servicii pot oferi: Servicii de calitate , gratuit desigur. Alte detalii: Mai mult cau un om cu care sa-mi deschid un server de sa-mp. Vreau sa-mi dezvolt gamemode-ul mai mult decat este acum. Update-urile vor fi facute saptamanal , sistemele cerute de Owner & Playerii vor fi implementate indiferent de dificultatea lor. Vreau ca owner-ul sa fie matur si sa stie sa se comporte. El nu o sa aiva acces la gamemode , deci asta nu intra in discutii. Nu am pretentii ca , comunitatea sa fie supra-populata , dar macar 20-30 playerii sa fie zilnic. Cu stima EquiNox! Salutare mai este valabil acest anunt vrea sa iti fac o mica promunere daca doresti sa te ocupi de scripting si doresti sa te apuci de ceva serios am in jur de 30 ani si am deschis o mica comunitate sper ca va fi un succes si vom urca sus am deschis un server de samp cu 1000 de sloturi si multumesc celor de pe sa-mp.ro ca au postat un Gm care il folosesc in momentul de fata pe server si multumesc tuturor celor care inca incearca sa ajute pe multi copii care vor sasi deschida un server de samp si cu ajutorul vostru vor putea chear si in privinta mea EquiNox daca esti interesat de propunerea mea doresc un Pm de la tine sa iti dau datele la forum si teamspeak3 sau skipe nu doresc sa fac reclama cu comunitatea mea Multumesc!!
EquiNoxAdv Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 1 hour ago, alinalin565 said: Salutare mai este valabil acest anunt vrea sa iti fac o mica promunere daca doresti sa te ocupi de scripting si doresti sa te apuci de ceva serios am in jur de 30 ani si am deschis o mica comunitate sper ca va fi un succes si vom urca sus am deschis un server de samp cu 1000 de sloturi si multumesc celor de pe sa-mp.ro ca au postat un Gm care il folosesc in momentul de fata pe server si multumesc tuturor celor care inca incearca sa ajute pe multi copii care vor sasi deschida un server de samp si cu ajutorul vostru vor putea chear si in privinta mea EquiNox daca esti interesat de propunerea mea doresc un Pm de la tine sa iti dau datele la forum si teamspeak3 sau skipe nu doresc sa fac reclama cu comunitatea mea Multumesc!! Sorry , am fost luat acum ceva vreme Si am uitat de anunt. @WopsS t/c + cos plz. pwpik :*
Recommended Posts