Jump to content

Mirage

Membru
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Mirage last won the day on April 1 2019

Mirage had the most liked content!

About Mirage

  • Birthday 04/29/1995

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Interests
    SA:MP
  • In-game Name
    Mirage
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

  • Yahoo
    god_save09

Recent Profile Visitors

1,381 profile views

Mirage's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

9

Reputation

  1. gfzone asta era a lu GIN, in 2010 cand m-am apucat eu de samp era in comunitatea extream.ro acum inchisa..
  2. Salut, acum ca gta v intarzie cu serverele rpg, pe ragemp... as vrea sa mai joc putin rpg, si ma intreb ceva servere ok in Romania mai gasesc? Inafara de comunitatile mari care n-ai loc in factiuni sau se intra pe pile etc... Caut ceva serios, nu server care se inchid una doua...
  3. Inca e valabil? Imi poti spune un pret, si daca pe parcurs contra cost poti veni cu update?
  4. Vand suma de 10kk, infernus, hotring sau pana in 5k gold pot cumpara ceva din shop. Astept oferte serioase si facem cu un intermediar de aici! NU VAND CONTUL PENTRU CA EU MAI JOC, VAND CE POT DE PE EL PENTRU A STRANGE BANI PENTRU ALT JOC!
  5. Infernus Hotring Si bani Astept oferte.
  6. Mirage

    Cont Jade

    Up 75lei paysafecard.
  7. Mirage

    Jade.nephrite

    Daca te intereseaza Vand : Nivel: 26 Bani: 400kk Rubine: 200 Gems: Destule sa poti schimba numele. Masini: Phoenix VIP/PCJ-600/Romero VIP/Super GT VIP/Banshee VIP/Elegy Neon: albastru si galben 3 hidden 2 VIP Upgrade Fara tepe si alte magari, eu nu joc jade!
  8. Imi place, la asta ma gandeam si eu pentru mine! Ceva simplu si bun.
  9. Gratis au tot fost, mai bine platesc si stiu ca se face treaba si asa cum vreau eu. Am oferit ocazia multora sa-si arate indemanarile. Am trimis mesaj lui Lunox, daca sunt persoane interesate care ar dori sa-mi lase o oferta astept mesaj privat. Multumesc.
  10. Salut, in 1-2 saptamani voi reveni cu vesti, momentan sunt putintel ocupat, sper sa nu deranjeze peroanele care mi-au dat pm.
  11. Salut, revin si eu cu o propunere, caut un partener contra cost sau daca doreste sa vina cu munca si implicare, iar eu cu bani si implicarea. Este vorba de un server RPG, stiu sunt multe pe piata, dar eu vreau ceva mai diferit, ceva care asculta sugestile si propunerile jucatorilor, ceva care spune asa calitate nu cantitate! Nu o fac pentru bani, daca iasa bine, daca se intretine singur serverul bine, daca nu va fi un abonament pentru mine lunar pe care il platest firmei de host! Doresc sa fac un server de sa:mp si mta, si sa nu uitam si GTA V, dar toate pe rand si cu gandire... nu face sa fie de umplutura! Caut pe cineva care vrea sa-si valorifice munca, pentru un scripter umbland pe forum am remarcat pe @Mister, care a reusit sa faca un gm superb si pe @Lunoxx , imi place si de @MihaiADV , mai sunt dar momentan nu mi vin in minte. Am facut acest topic cu scopul de a gasi un tanar capabil! Mi-ar place daca este din Timisoara ne putem si intalni, nu doresc persoane cu propiecte propii care vor doar finantare, vreau sa fac sisteme noi, vreau persoane mature mintal. Am mai postat si aici si n-am gasit nimic Sper ca in urma acestui topic sa gasesc persoane capabile de munca, care vor sa se alature unei viitoare comunitati, care doreste sa lucreze si care este harnic, priceput, perseverent si oneste. P.s. Dupa finalizarea GM-ul se va semna un act prin care el nu va putea sa-l posteze pe internet! Nu de alta dar sa nu ne batem joc de munca! Hostul va fi unul de calitate, comunitatea nu m-am gandit inca daca voi creea un domeni sau voi apela la o comunitate cunoscuta de mine pe nisa sa-mp! Ca idee, vrei bani face ce ti se cere, vrei sa fim parteneri asculta! Eu ma impun ca lider si nu ca un "sef" accept ideii, propuneri, inteleg ce se poate si nu, vreau sa fim o echipa echilibrata si asta ma va pune in capul listei! Nu vreau ca unul sa traga intr-o parte si altul in cealanta! Despre mine: am 24 ani lucrez si pot sa intretin si un amarat de server, am viata inainte si vreau sa fac multe, totul in limita puterilor, sa-mp sau gta multiplayer imi este drag pentru modul rpg/rp dar si gf. Astept oferte serioase si oameni decisi! Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.