Jump to content

Mirage

Membru
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mirage last won the day on April 1

Mirage had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutru

About Mirage

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 04/29/1995

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Interests
  SA:MP
 • Name in game
  Mirage
 • Level of knowledge
  Începător

Contact Methods

 • Yahoo
  god_save09

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. Mirage

  Vand Bunuri pe rpg4

  Infernus Hotring Si bani Astept oferte.
 2. Mirage

  Cont Jade

  Up 75lei paysafecard.
 3. Mirage

  Jade.nephrite

  Daca te intereseaza Vand : Nivel: 26 Bani: 400kk Rubine: 200 Gems: Destule sa poti schimba numele. Masini: Phoenix VIP/PCJ-600/Romero VIP/Super GT VIP/Banshee VIP/Elegy Neon: albastru si galben 3 hidden 2 VIP Upgrade Fara tepe si alte magari, eu nu joc jade!
 4. Mirage

  Ofer servicii Admin level 7 sau 6 !

  Mai esti interesata?
 5. Mirage

  Server The Godfather Old-School

  Eu as face-o.
 6. Imi place, la asta ma gandeam si eu pentru mine! Ceva simplu si bun.
 7. Gratis au tot fost, mai bine platesc si stiu ca se face treaba si asa cum vreau eu. Am oferit ocazia multora sa-si arate indemanarile. Am trimis mesaj lui Lunox, daca sunt persoane interesate care ar dori sa-mi lase o oferta astept mesaj privat. Multumesc.
 8. Salut, in 1-2 saptamani voi reveni cu vesti, momentan sunt putintel ocupat, sper sa nu deranjeze peroanele care mi-au dat pm.
 9. Salut, revin si eu cu o propunere, caut un partener contra cost sau daca doreste sa vina cu munca si implicare, iar eu cu bani si implicarea. Este vorba de un server RPG, stiu sunt multe pe piata, dar eu vreau ceva mai diferit, ceva care asculta sugestile si propunerile jucatorilor, ceva care spune asa calitate nu cantitate! Nu o fac pentru bani, daca iasa bine, daca se intretine singur serverul bine, daca nu va fi un abonament pentru mine lunar pe care il platest firmei de host! Doresc sa fac un server de sa:mp si mta, si sa nu uitam si GTA V, dar toate pe rand si cu gandire... nu face sa fie de umplutura! Caut pe cineva care vrea sa-si valorifice munca, pentru un scripter umbland pe forum am remarcat pe @Mister, care a reusit sa faca un gm superb si pe @Lunoxx , imi place si de @MihaiADV , mai sunt dar momentan nu mi vin in minte. Am facut acest topic cu scopul de a gasi un tanar capabil! Mi-ar place daca este din Timisoara ne putem si intalni, nu doresc persoane cu propiecte propii care vor doar finantare, vreau sa fac sisteme noi, vreau persoane mature mintal. Am mai postat si aici si n-am gasit nimic Sper ca in urma acestui topic sa gasesc persoane capabile de munca, care vor sa se alature unei viitoare comunitati, care doreste sa lucreze si care este harnic, priceput, perseverent si oneste. P.s. Dupa finalizarea GM-ul se va semna un act prin care el nu va putea sa-l posteze pe internet! Nu de alta dar sa nu ne batem joc de munca! Hostul va fi unul de calitate, comunitatea nu m-am gandit inca daca voi creea un domeni sau voi apela la o comunitate cunoscuta de mine pe nisa sa-mp! Ca idee, vrei bani face ce ti se cere, vrei sa fim parteneri asculta! Eu ma impun ca lider si nu ca un "sef" accept ideii, propuneri, inteleg ce se poate si nu, vreau sa fim o echipa echilibrata si asta ma va pune in capul listei! Nu vreau ca unul sa traga intr-o parte si altul in cealanta! Despre mine: am 24 ani lucrez si pot sa intretin si un amarat de server, am viata inainte si vreau sa fac multe, totul in limita puterilor, sa-mp sau gta multiplayer imi este drag pentru modul rpg/rp dar si gf. Astept oferte serioase si oameni decisi! Multumesc!
 10. Mirage

  [SA:MP] Auto market

  Frumos!
 11. Mirage

  SA:MP : v0.0.1

  La ce m-am uitat? Cum ai pus tu un dmv si un job?
 12. Mirage

  Open Multiplayer

  Interesanta idee!
 13. Mirage

  VIP Vehicle

  Nimic nou/wow, dar imi place munca!
 14. Mirage

  [SYSTEM] VIP HOUSE

  Fara suparare, dar nu-i o idee buna asa ceva.
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.