Jump to content

CR7

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

773 profile views

CR7's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Clever-host cel mai slab host din Romania. Sa nu luati nici o data de acolo,nu e bun deloc
  2. Ti-am lasat mesaj,astept raspuns !
  3. Daca era RPG sau RP il luam
  4. Caut partener ca sa deschidem un server RPG si sa facem un proiect foarte bun , unul care stie sa scripteze si sa aiba experienta , dar gratuit.Ofer grad pe joc si grad pe forum.Forum deja am facut,il las aici sa vada toti. http://hard-romania.forumz.ro/ Host-ul il platesc eu.Cu playerii n-o sa fie problema,am playeri care intra pe loc...+prieteni care aduc playeri zilnic de pe alte servere si in prima saptamana ne-am face 100% minim 25 ! Vreau seriozitate ! Multumesc .
  5. Nici n-am skype Am doar facebook
  6. CR7

    Eroare pornire sa-mp

    Da la asta ma refer. Dar descarc gm-ul ala si.deschid samp srv ?
  7. Cum deschid un sv fara host doar sa incerc gm - ul doar port sa aiba 7777 , ce trebuie sa copiez in include sau pawno > ??
  8. Cumpar un server gata facut , fara buguri. Ofer maxim 200 lei...astept pana luna viitoare cand vin din strainatate. Va salut!
  9. CR7

    SA:MP-UL in Romania.

    Despre Xtreme Host ce parere aveti ?
  10. CR7

    SA:MP-UL in Romania.

    Care is cele mai bune firme de Host ? Clever host e cel mai slab
  11. Sa-mi bag p**a ce prost , eu am 12 ani sau tu ma ? Si voi nu asa ati fost la inceput ? Sau v-ati nascut si ati primit o foaie cu tutoriale cum se face un sv ? Asa inveti,da fraieri ca tine n-am ce zice. Salut si vreau T.C
  12. Cica unii ca mine au distrus samp-ul Eu acuma vreau sa imi fac prima data sv , am 10 prieteni care mi-s vecuni si intra pe loc,da nu stiu ce sa fac ori fac un sv si caut un scripter ori cand vine vecinu din strainatate luam un sv care e de vanzare ;)
  13. Deci cum fac un server,imi i-au un Host si dupa cum pun un GM sau cum instalez GM-u pe Host. Si daca se poate spuneti-mi si mie o firma buna , ca.am luat de la clever host odata da ala nici n-o.pornit
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.