Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted (edited)

Salut , un anumit nolifer ( altfel nu se poate spune ) tot imi flodeaza server , aparent cand intra pe server se inchide , ma poate ajuta cineva ?

Edited by MAXYMUSS

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Ia vortex original , editurile de pe net au vulnerabilitati,

Sau adauga Anti-bot , si cauta in gamemod daca ai comenzi ascunse!

Edited by Mafia.
  • 0
Posted

Gamemod-ul este complect schimbat de mine , nu are comenzia ascunse , am anti flood , anti-bot si tot pica ..

• 0
Posted

Nu sunt novice in asa ceva :) este clar flood 100% garantat , niste copii de 14-15 anii cu 5 euro au cumparat un program si acum isi fac de cap , cand incearca sa se conecteze pe server se inchide server-ul , are ban ip + din consola si nimic ..

• 0
Posted (edited)

Stiu eu o comanda care o are unul intre gamemode-urile vortex si cred ca asta este de vina la tine.

Edited by Ath9

Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei !

• 0
Posted

Nu este o comanda , sellguns este aia de care zici (cred) , la mine se conecteaza pe server nu baga nici parola si poc server down

• 0
Posted

Ai anti dialog expolit ? Daca tot esti asa de bun ??

Intr-un fel ai dreptate. Dar GameMode-ul are o mica mare vulnerabilitate  la OnDialogResponse.

Arata-mi te rog OnDialogResponse.

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png