Jump to content

consty

Membru
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

consty last won the day on August 29 2022

consty had the most liked content!

1 Follower

About consty

  • Birthday 04/28/2005

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Romania
  • In-game Name
    consty
  • Level of knowledge
    Mediu

Contact Methods

  • Discord
    consty#9926

Recent Profile Visitors

770 profile views

consty's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

24

Reputation

  1. Prietene, vrei clienti si nu te intereseaza de parerea celor care nu te cunosc? Ce fel de mentalitate ai? Si daca nu-ti pasa de ce te victimizezi atat pe forum ca e "un jeg de om"? Te contrazici singur, o data o faci prin vorbe, apoi o faci prin lucrurile facute de tine. Cat despre serviciile prestate de tine, iti sugerez sa faci ceva lucruri mai speciale, nu doar niste textdraw-uri si sisteme banale gasite in aproape orice gamemode din 2022.
  2. Tocmai, nu te cunosc personal asa ca pot sa-mi formez opinie ca si un potential client. Nu te mai axa pe dinte-pentru-dinte, o sa cazi odata asa si o sa realizezi greseala. Cu cea mai mare placere, dar ti-as sugera sa mai lasi din tupeul de borfas.
  3. Profesionalismul consta in controlul asupra situatiilor de genul, nu-mi inspiri asa ceva. Si daca ti-a comentat trebuie sa iti speli rufele in public? E lipsa de maturitate.
  4. Am analizat situatia si din topicul tau si tu pari ala frustrat, tipul nu-ti poarta niciun fel de pica, doar ca pari tu neserios. Iti sugerez sa te controlezi daca vrei sa te stie lumea ca si om profesional, nu va cunosc pe niciunul, dar el pare totusi mai cules. Sunt impartial in cearta voastra, dar tot tu ai picat prost. Daca cere bani prietenei lui pentru promovari este un lucru prost? Poate ca totusi isi depune interesul si doreste sa faca ceva de succes, te tot repeti cu chestia asta de ceva timp si devine frustrant. Va sugerez amandurora sa nu mai faceti atat circ si sa va vedeti fiecare de treaba voastra. Baiatul asta pare ok, desi nu-l cunosc l-as recomanda pe el mai mult decat pe tine fiindca el nu pare sa vorbeasca aiurea despre cei care l-au pagubit. Ca si concluzie, dintre voi doi, l-as recomanda pe @riM.
  5. posibil ca problema ta sa fie.. PlayerInfo[playerid[pLobby] din case-ul dat.
  6. salut, linkul este in topic: https://github.com/Ghosty2004/SAMPNodeJS_GM
  7. Da, da si da.. compari un panel localhost cu o baza soto 90% goala si panelul b-hood cu sute de mii de loguri si conturi. Bravo, dom' developer!
  8. Salut, am revenit. Cer T/C fiindca exista anumiti clienti care traiesc in joc, nu o sa dau nume, nici detalii despre serverul pentru care a fost. O sa ma mut pe freelancing fiindca clientii din acest domeniu (in general samp) au un IQ redus (nu vreau sa generalizez, dar imi pare rau ca am ajuns la asta). Ca sa explic situatia mai clar, am 'comercializat' un produs catre o comunitate, am primit o parte din bani, peste o luna se trezeste unul dintre fondatori sa-mi zica ca serviciile mele nu i-au fost de folos. Accept acest fapt, ii cer cealalta parte de bani pe panel si incepe sa ma ia cu figuri. Dupa asta, tot el cere partea platita (ATENTIE, PENTRU UN PRODUS CARE ERA LA EI) sustinand ca au schimbat hostul si ca nu il au. Ca exemplu o sa ofer o situatie: cumperi o ciocolata, o mananci si nu-ti place. Te duci la magazin si ceri banii inapoi pe ciocolata fiindca n-a fost buna. Sper ca m-am facut inteles, revenind, cer T/C. Multumesc celor care m-au recomandat, dar nu mai sunt valabil pentru domeniul acesta (invechit, plin de tepari & nu imi satisface calitatile). Va urez un joc placut, o zi/seara placuta si mult succes tuturor, fie ca esti tepar sau nu. Voi vizita in continuare forumul pentru a fi in actualitate cu stirile (desi nu mai joc, imi place sa fiu in actualitate cu stirile).
  9. mersi, dar nu cred inca, mai am de invatat, sa imi spui la ce proiecte ne mai bagam multumesc mult! multumesc! UP!
  10. update: acum accept transfer bancar in schimbul paypal, cat si paysafe (desi n-am ce face cu el), cat si crypto (btc, eth, xrp, bat etc.) contact: consty#9926 discord, c0n57y instagram, pm pe forum up
  11. recomand din tot sufletul, persoana cu care am lucrat si inca lucrez in paralel, se descurca foarte bine cu ceea ce face cum ziceam, il duce capul, up
  12. probabil că o să vină tot un plod d-ăsta de vârsta lui, deci nu-ți fă speranțe că vine un ksenon din tufiș ce să zic, vrei LIDER LA ORICE FACȚIUNE CĂ AM HOST LA 3 EUROI?!?!?!?!?!?!
  13. Sincer, mi se pare interesant conceptul ăsta cu Node.JS în SA:MP, o să trag un ochi să vad care e ideea. Mulțumim pentru post.
  14. Câteodată mă întreb și eu dacă chiar sunteți incapabili să citiți o eroare, cum a zis și @segmentationfault. Scrie clar acolo, nu ai columnul 'clanActive'... E chiar așa de greu să citești o eroare?
  15. sunt mai multe posibilități: poate fi ori de la introducerea datelor greșite ori firma de host nu primește conexiuni de la adresa aceea. baftă, dar, cum au zis și cei de mai sus, nu prea se merită..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.