OscarJoaca Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Descriere tutorial: As dori un tutorial in care ne aratati cum sa facem ca de ex daca apasam tasta 2 sa foloseasca comanda /engine si daca apasam tasta n sa foloseasca comanda /lock. Multumesc! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNNkY123 Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 (edited) Pai, cauti in GM(ctrl+f):public OnPlayerKeyStateChange Daca nu ai, adaugi tu asta: public OnPlayerKeyStateChange { //aici pui bind-ul return 0; }Dupa, ca sa faci un bind, trebuie sa faci asa: Pui asta: if (newkeys & KEY_LOOK_BEHIND) { //aici pui tot ce contine comanda /engine inafar de prima si ultima paranteza }Aici ai o lista cu bind-uri https://wiki.sa-mp.com/wiki/KeysSucces!Scuze dar nu prea ma pricep la tutoriale. Edited August 24, 2015 by FuNNkY123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OscarJoaca Posted August 25, 2015 Author Report Share Posted August 25, 2015 Pai, cauti in GM(ctrl+f):public OnPlayerKeyStateChange Daca nu ai, adaugi tu asta: public OnPlayerKeyStateChange { //aici pui bind-ul return 0; }Dupa, ca sa faci un bind, trebuie sa faci asa: Pui asta: if (newkeys & KEY_LOOK_BEHIND) { //aici pui tot ce contine comanda /engine inafar de prima si ultima paranteza }Aici ai o lista cu bind-uri https://wiki.sa-mp.com/wiki/KeysSucces!Scuze dar nu prea ma pricep la tutoriale. Adica prima si ultima paranteza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNNkY123 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 (edited) Comanda este asa: Pe ZCMD: CMD:engine(playerid, params[]) { //continut comanda }Pe ini: if(strcmp(cmd, "/engine", true) == 0) { //continut comanda }Tu iei decat continut-ul la comanda si-l pui. ;)+1 daca ti-am fost de ajutor. Edited August 25, 2015 by FuNNkY123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuNiCu-RP Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Salut posteaza comanda /engine aici, si iti fac eu pe tasta 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiDuAlK Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 In semnatura mea ai tutorial cu engine. Daca vrei si lock uite-te pe wiki la GetVehicleParams Quote @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ath9 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) Da-mi comanda lock ca ti-o pun eu pe tasta N si iti explic. Edited August 31, 2015 by Ath9 Quote Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts