UnuAlex Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Salut, in acest topic am sa va prezint o mapa facuta de mine care are scopul de a infrumuseta sectia de politie. YouTube: Click!Download: Click! Va astept parerile mai jos in comentarii. Edited August 15, 2015 by UnuAlex Comunitatea mea: IP: 188.212.102.134:7777 DNS: rpg.stargaming.ro Discord: www.stargaming.ro/discord Forum: www.stargaming.ro
MrTuNNe Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Frumos. Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord
Mister Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Foarte frumos, ai putea face si mai frumos __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
UnuAlex Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Foarte frumos, ai putea face si mai frumos Da, ai dreptate, dar m-am grabit sa o fac repede sa nu stau mult la render. Comunitatea mea: IP: 188.212.102.134:7777 DNS: rpg.stargaming.ro Discord: www.stargaming.ro/discord Forum: www.stargaming.ro
Jimmi Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Stalpii aia coboara in sectia unde sunt masini...Fa ceva altfel nu cred ca va purta nimeni...Macar retextureaza tot LSPD si la subsol daca esti amabil
UnuAlex Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Am sa fac asta intr-un videoclip viitor. Ms de idee. Comunitatea mea: IP: 188.212.102.134:7777 DNS: rpg.stargaming.ro Discord: www.stargaming.ro/discord Forum: www.stargaming.ro
Sn4Ke Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nu cred ca este greu de "asezat" cateva obiecte, vrem ceva mai complicat :P.Oricum bravo pentru munca depusa
Donear Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Imi place cum a iesit, super, continua tot asa. "EDITUL nu are valoare!"- WiDuAlK 2015 CMD:credits(playerid,params[]) return SendClientMessage(playerid,Rosu,"Eu l-am făcut, dar îl găseşti pe internet cu un alt nume, postat de un alt fraier care a muncit degeaba."); @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 ULTIMA PARTE Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Important:
PuRiSaNu Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Simplitatea face totul, complicatiile creeaza buguri . 1
Recommended Posts